2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باهام سردی...

228 بازدید | 10 پست

دوستان شوهرم چندوقتیه بهم میگه وقتی میام خونتون بهم محلی نمیدی باهام سردی نمیدونم چرا ازشم میپرسم میگه خودت باید بفهمی حالا شما بگید من سردم و تحویلش نمیگیرم؟

ما عقدیم وقتی میاد خونمون سر سفره همش حواسم بهش هس هی میگم چیزی میخای برات بیارم یا میپرسم از کدوما میخای برات بریزم میگم شاید روش نشه

بعدش ک کنارشم ناز و نوازشش میکنم بوسش میکنم ( اون نمیکنه)

براش میوه میارم یا شربت و چیزی 

موقع رفتن تا دم در باهاش میرم

الان بنظرتون من تحویلش نمیگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره از الان یاد بگیرید که گفتگو کنید ،ماها انسانیم و انسانها نمبتونن فکر کسی رو بخونن،نامزدتون باید بهتون دقیقا بگه از چی ناراحته و با جزییات بگه  انتظار وتوقع چه رفتاری از شما داره، 

چیکار کنم حرف بزنه درباره ناراحتیاش

ادما از قضاوت شدن، تحقیرشدن، تمسخر و ... ناراحت میشن و کسی که اینکارو باهاشون بکنه دیگه اعتمادی بهش ندارن،منظورم این نیست که شما اینکارا رو میکنی،منظورم اینه که بتونی بهش اثبات کنی که هیچ وقت قضاوتش نمیکنی، اگه باهات حرف زد همیشه گوش شنوا داری ، رازداری و اواویت زندگیت از الان دیگه پدر و مادرت نیستن بلکه دیگه همسرت اولویتت هست ،بهش نشون بدی که احساساتش برات اهمیت داره، اگه بهت میگه سردی ، بی تفاوت نباش، تو فرصت مناسب بهش بگو که اولین تجربه زندگی مشترکتون هست و دوست داری یاد بگیری و دوست داری احساساتش رو بفهمی، اگه حرف زد ،گارد نگیری حتی اگه فکر میکنی داره غیرمنطقی حرف میزنه، به حرفاش گوش بده و بگو از الان سعی میکنی به احساساتش بیشتر توجه کنی، البته این گفتگو باید دوطرفه باشه و ایشون هم در قبال شما و احساساتتون مسیولیت دارن.ی پیشنهاد بهت دارم، سرچ کن توی نت: ۵۰ باید و نباید زندگی زناشویی از دکتر هلاکویی،حتما خودت گوش بده و اگه همسرت دوست داشت ایشونم گوش بده،حتما حتما خیلی کمکت میکنه تو رابطه با همسرت