2777
2789
عنوان

چرا به سگتون قلاده نمیزنید اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 28 پست
اون سگا اصلا مناسب بیرون اوردن نیستن  این کوچولو سفیدا خوشگلن ترسم ندارن

اوهوم

پامرانین خرسی و روباهی

منم عاشقشونم😍

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی پسرا کلا با هدف دختربازی سگ میارن تو خیابون

گاهی حتی با این هدف سگ میخرن😑

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

خب واقعا خطرناکه یه گاو یه سگو برداشته آورده تو خیابون ،کاشکی زنگ میزدی بیان هر دوتا حیوونو از سطح شهر جمع کنن 

خواهرم یه سگ کوچولو داره ما همونو فقط با قلاده میبریم پارک سمت دیگرانم نمیبریم اگه کسی دوست داشت خودش میاد نازش میکنه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
اوهوم پامرانین خرسی و روباهی منم عاشقشونم😍

تلفظشو بلد نیسم اگه میشه فینگلیش بنویس🥲🥲

برای اولین بار دوسه هفته پیش رفتیم بیرون یکیشونو بغل کردم اسمش گندمی بود همش میخندید😍😍😍

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
نه متاسفانه اون موقع ترسیده بودم ای کاش زنگ میزدم پلیس

اره خب واقعا همونجا باید زنگ میزدی یا جدی با طرف برخورد میکردی... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
تلفظشو بلد نیسم اگه میشه فینگلیش بنویس🥲🥲 برای اولین بار دوسه هفته پیش رفتیم بیرون یکیشونو بغل کرد ...

Pameranian

خیلی نازن👌🏼😍

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سگایه دستی اصلا حمله نمیکنن حتی بزرگاشون. مطمئنی صاحبش بوده شاید یه سگ ولگرد بوده اونم رهگذر بوده

نه. فقط با صاحب خودشون خوبن. اکثرا نژادشون خشنه ک حتی صاحب خودشونم رامشون نمیتونن کنن

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv