2777
2789
عنوان

چجوری بفهمیم یک پسر از ما خوشش میاد

420 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

چجوری میشه فهمید یک نفر از ما خوشش اومده؟

آخه من چند وقتی هست با یک پسری واسه والیبال  آشنا شدم وقتی  منو میبینه همش نگاهم میکنه  حتی موقعی که داشت با دوستش حرف میزد و میخندید بعد موقعی که رفتم بازی شون رو ببینم یک حرکتی رو خیلی خوب زد دوستاش شروع کردن دست انداختنش که همیشه همینطور خوب بازی کن و معلومه واسه چی خوب بازی میکنی البته یکی دوتا خانم دیگه هم اونجا بودن ولی خب اونا همیشه هستن وقتی هم که من داشتم باهاشون بازی میکردم یک حرکتی رو بد زدم بعد آروم به شوخی به دوستم گفتم که دیدی چقدر حرفه ای زدم با اینکه خیلی آروم گفتم ولی بازم شنید گفت نه واقعا خوب زدی البته تو حالت تمسخر نگفت

ممنون میشم راهنمایی ام کنید چون من خیلی این چیزا رو متوجه نمیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی ازت خوشس بیاد مستقیم میاد شماره پدر مادرت میگیره برای خواستگاری یا با شیرینی میاد در خونتون

اره والا 

اگه اینطوری بود الان همه سر خونه زندگیشون بودن😂😂😂😂

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

عععع اتفاقا 

دیروز با قطار برگشتم شهر خودم 

امروز صبح رسیدم این مهمانداره هی نگاه میکرد مستقیم ب چشام 

یا خیلی جلو من سعی داشت بابا و مامانمو بخندونه 

گاهی با لبخند نگا میکرد 

من شارژرمو نیاورده بودم شارژر خودشو بهم داد .....

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

عععع اتفاقا  دیروز با قطار برگشتم شهر خودم  امروز صبح رسیدم این مهمانداره هی نگاه میکرد ...

والا من ک نفهمیدم این چِش بود 

صبحم ک رسیدیم این با یه نگاه نامفهوم نگا کرد منم سرمو سریع انداختم پایینو اومدم 

چشونه مردم 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

آره قبول دارم نمیدونم من تو این چیزا خیلی خنگم

من اولین بار که اون دختر بهم زنگ زنگ شماره حساب گرفتم براش مبلغی پول فرستادم . چون حس کردم دختر پاکیه.بعد از سالها مثل روز اول دوستش دارم