2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هزار سال پیش خوندم.

عهه😍

الان خانم دکترین؟

چند تا سوال داشتم 

یکی این که امکان داره تو این رشته هیچ کسی هیچ بار هیچ درسی رو نیفته؟همه رو بار اول پاس کنه؟

دوم پایان نامه خیلی سخته؟

سوم شما هم بیشتر امتحاناتتون تستی بود؟

چهارم این درس های که ما می‌خونیم و امتحانشو میدیم دو دقیقه بعد امتحان که یادمون میره اون چیز های اصلی که داروساز باید بدونه به مراتب تکرار میشه که یادش بمونه و بقیه درس ها حفظی ؟اینجوریه؟

من تکنسین بودم چهار سال کار اموز هم تا دلتون بخواد 

آهآن پس اون چیز های اصلی که داروساز باید یاد بگیره حین کارآموزی هست درسته؟آخه این درس هایی که ما می‌خونیم دو دقیقه بعد امتحان یادمون میره

آهآن پس اون چیز های اصلی که داروساز باید یاد بگیره حین کارآموزی هست درسته؟آخه این درس هایی که ما می‌ ...

ببین اصلا کار کردن با خوندن خیلی فرقشه نمیخوام بگم تکنسین بیشتر میدونه ها نه صد البته پزشک داروساز قابل مقابسه با تکنسین نیست اما برای اینک پزشک بشی باید این دوره رو بگذرونی هر چقدر بیشتر بمونی خیلی چیزای جدید یاد میگیری از اونورم ک درسشو میخونی خیلی بیشتر متوجه میشی عملکرد دارو هارو تداخل های دارویی ک خیلیییی مهمه

عهه😍 الان خانم دکترین؟ چند تا سوال داشتم  یکی این که امکان داره تو این رشته هیچ کسی هیچ بار ...

بله، بیشتر هم‌دوره‌ای‌های من هیچ درسی رو نیافتادن.

پایان‌نامه داروسازی از بقیه رشته‌ها پرکارتر و وقت‌گیر‌تره. اگر قصد ادامه تحصیل نداری دنبال استاد سختگیر و پایان‌نامه پرزحمت نرو. این اشتباهی بود که من کردم و با این که ترم آخرم از همه کمتر درس داشتم، تزم شش ماه بیشتر طول کشید.

امتحان تستی داشتیم، بیشتر برای درس‌های علوم‌پایه که مشترک با رشته‌های پزشکی و دندان بود. درس‌های اختصاصیش تشریحی و خیلی سخت بود. من دانشگاه تهران خوندم، سوال‌هامون نسبت به آزاد با همون استاد چند برابر سخت‌تر بود.

درس‌های قبل از علوم پایه که یک بار دیگه باید خونده بشه. درس‌های اصلی هم تقریبا به شکل‌های مختلف تکرار می‌شه. تو صنعت که کاربرد ندارن، تو داروخانه هم بخش خیلی کوچکیش لازمه. اصلش برای تخصصه، که مجبوری دوباره درس‌های لازم رو بخونی. نسبت به دبیرستان حجم خیلی بیشتری رو تو زمان خیلی کمتری، با تکرار خیلی کم می‌خونی. برای همین بعد از فارغ‌التحصیلی مرتب دوره‌های بازآموزی می‌ذارن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
آهان درسته پس هرچی هست تو کارآموزیه

به نظر من بله چون ک پزشکایی که تازه مدرک گرفته بودن میومدن مسئول فنی میشدن همیشه میگفتن که هنوز داریم یاد میگیریم هر چی بیشتر میاییم بیشتر یادمون میمونه 

دارو ها اخه خیلی فرار‌ِِ