2777
2789
عنوان

خواب دیدم یکی بهم گفت تست بارداری بده منم تست دادم باردار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 59 پست
دوس داشتن الکی ک بوجود نمیاد باید ایجاد بشه باید اونم تلاش کنه.ولی اون تلاش نمیکنه درونی هم چون از ه ...

ان شاالله که اونم تلاش می‌کنه

و درست میشه زندگیتون کاش پیش یه مشاور برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن بار رفتیم عزیزم

خودت تلا‌ش کن که دوسش داشته باشی بهش محبت کن

از زندگیت به هیچ کس هیچی نگو حتی خواهرت 

چون هر ممکنه اونا از روی دوست داشتن تو حرفی بزنن که تو تو دلت بدبین بشی به همسرت

من خیلی شوهرم نابود کردم جلو فامیلام و خونواده اینقدر بدگوی کردم ک دیگه هیچکس ازش خوشش نمیاد

پس مقصر خودتی عزیز

و مطمینا اونا بخاطر حرفها و کارای خودت حرفایی بهت میزنن که شوهرت بیشتر از چشمت بیوفته

حالا از این به بعد دیگه از رابطه شخصیت جلو بقیه حرف نزن از شوهرت تعریف کن شده الکی و ارزشش رو بالاتر ببر

پس مقصر خودتی عزیز و مطمینا اونا بخاطر حرفها و کارای خودت حرفایی بهت میزنن که شوهرت بیشتر از چشمت ب ...

چون قلبا خیلی اذیتم کرده روحم اسیب دیده نمیتونم ن ببخشمش ن دوسش داشته باشم.تعریف ک بماند

اشکال نداره.ناراحت نباش.

عادت کردم دیگه همیشه روز اولی که پریود میشم و روزی که بی بی چک منفی میبینم 

گریه میکنم 

بعدش دیگه عادی میشه و برام مهم نیست میگم حتما صلاح نبوده