عشق_فقط_بادام_هندی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4064 عنوان بچه ها تو ایتا خودب خود مینویسه طرف انلاینه؟ 261 بازدید | 9 پست یکی هست همشششش انلاینه رو مخمهیعنی داره چت میکنه؟ خودش یبار لزش پرسیدم گفت بخدا ان نیستم ببین دارم تلفنی باهات حرف میرنم نوشته انلاین. بچه ها انلاین نوشتن ایتا چجوریه لطفا بگین 1402/04/14 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 نه ايتا اينطورى نيست اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
عشق_فقط_بادام_هندی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4064 منو برا بقیه میزنه انلاین ولی من انلاین نیستم بنظرت چراچون برنامه رو نبستی تو گوشی؟
عشق_فقط_بادام_هندی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4064 نه ايتا اينطورى نيست اخه میگن ایتا اینجوریه
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 اخه میگن ایتا اینجوریه والا ايگپم اينطوريه اما ايتا نه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
غزل۱۳۷۵۱۳۷۵ عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 327 منو ایتا و روبیکا یکسره آنلاین نشون میده نمدونم چرا حتی برنامه هامم خارج میکنم و نتمم خاموشه
فرزند_ارشد_تابستان عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 5680 بنظرت چرا چون برنامه رو نبستی تو گوشی؟ چرا میبندممن زیاد ایتا آنلاین میشم ولی خب بعد برنامه رو میبندگ . ولی مثلا اگه الان ساعت ۵و ۴۷ دقیقه بیام بیرون اون تا یکی دو ساعت بعد انلاین میزنهروبیکا هم همینطوره
عشق_فقط_بادام_هندی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 4064 منو ایتا و روبیکا یکسره آنلاین نشون میده نمدونم چرا حتی برنامه هامم خارج میکنم و نتمم خاموشه ااره میگن تا یک ساعت بعد انلاین نشون میده حتی اکه اف باشی