2777
2789

دخترم امسال انتخاب رشته داره نمی‌دونم بین رشته های نظری یا هنر چه رشته ای بره میشه کسایی که اطلاعات دارن از رشته های هنر بگن بازار کار داره یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رشته ها یه جوری درامد دارن باید ببینه چی دوست داره عکاسیش بهتره یا طراحی و دوخت بیشتر دوست داره 

ولی اگه سوالی در رابطه با طراحی دوخت داشتید رو چشمم حتما جواب میدم بهت 😍

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
به رشته ی ریاضی و هنر علاقه داره دوساله ام می‌فرستمش کلاس نقاشی طراحی می‌کنه 

هنر رشته ی پر هزینه ای اما میتونی خودت باهاش به درآمد برسی، جای اینکه آزمون بدی و منتظر استخدامی باشی

یکم میشه درباره ی طراحی دوخت توضیح بدین بازار کار داره ؟

اره حتما چرا که نه 

طراحی دوخت یعنی بچه ها هم طراحی میکنن هم دوختشونو انجام میدن توی دهم انواع دامن شلوار و بالاتنه رو یاد میگیرن روی مانکن بکشن همزمان دوختشونم یاد میگیرن یازدهم ضخیم دوزیه دوازدهم انواع لباسای محلیه 

اره خوبه البتهه به خود شخص بستگی داره اینکه بشینه تا براش یه کار پیدا بشه قطعا خوب نیست ولی میتونه وقتی تو کشیدن مانکن ماهر شد حتی مانکن بکشه بفروشه یا طراحی لباس کنه به مزون ها بفروشه یا حتی مثل خود من مزون بزنه مشتری اومد براش طراحی کنه هم بدوزه این چند وقته مردم خیلی دارن به لباس تنشون اهمیت میدن بازار کارش تو اینده بهترم میشه قطعا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
الان چی شما راضی هستین؟

بله خدارشکر ♥

بنطرتون بین رشته گرافیک و طراحی دوخت کدوم بهتره ؟

خب دو تا رشته کاملا جدان 

اگر به لباس و طراح  علاقه داره که مثلا یه دامن حتی یا یه شلوار بتونه هعی بشکافه از اول بدوزه و تموم شد ذوق کنه بره طراحی دوخت 

اگر نه به عکاسی علاقه داره برای اون حوصلش بیشتره گرافیک