2777
2789
عنوان

چیجثت

75 بازدید | 11 پست

خانم محترم 

@خندوانههههه ‍ ‍ 

شمانوشتی مادرشوهرت خوب نیست بعدعروس داری بعددیدم گفتی بچه ۴ساله داری کلاحرفات متناقضه ومن اصلاکاری به اون ندارم به من ربطی نداره ولی چون خودم آدمی نیستم کسیوبرنجونم اگه ازم رنجیدی عذرمیخوام ومیخوام حلالم کنی بااینکه خودمم ازتوهین ونفرین بی جات رنجیدم ولی حلالت باشه

عزیزم من کلا 23 سالمه منظورم از عروس، زن داداش بود 

تناقص تو حرفامم دلیلش اینه شناسایی نشم 

شما هم قبل قضاوت خودتو بزار جای طرف مقابل 

الان زمونه جوری شده که همه جا تو همه قشری تو همه خانواده ای خوب و بد هست و دیدیم، پس الکی طرف کسیو نگیریم بهتره. 

منم دل نمیشکنم تو دنیا واقعی ولی حقیقتا حرفی که ناحقه خیلی منو میرنجونه 

دلیلشم اینه که همه طرف بدی شدن و حق و میدن به بد بودن. 

نه گلم وقتی مادرم حقو به عروسش میده از شما توقعی ندارم. 

منم عذر میخوام. خیییلی بد حرف زدم. ❤️

عزیزم من کلا 23 سالمه منظورم از عروس، زن داداش بود  تناقص تو حرفامم دلیلش اینه شناسایی نشم&nbs ...

خواهش میکنم عزیزم یه چیزی میگم ازطرف خواهربزرگ ترت بپذیر،من یه زن عمودارم که الان نزدیک۷۰سالشه وهمیشه الکی همه رونفرین میکردحتی بی دلیل به دیگران میگفت ایشالانسلتون زده شه😐مادرجونم همیشه بش میگفت نفرین نکن بدترین ظلمیه که به بچه هات میکنی همش به خودت برمیگرده امامتاسفانه گوش نمیدادوالان هرچندتابچه هاش گرفتارن معتادوگرفتار.منم فقط میخوام بهت بگم وقتی به یکی میگی خیرنبینی اززندگیت یعنی کل زندگیت به فنابره فقط بخاطراینکه یه نظرمخالف داشت،اینجوری به خودتوبچت ظلم نکن همه ی ایرانیاچه مردچه زن به قدرکافی سختی وعذاب کشیدیم بهتره حداقل خودمون برای همدیگه خیربخوایم،باورت نشه شایددیشب تابخوابم میومدم چک میکردم ببینم جواب دادی یانه اخه اصلادوست ندارم اذیت کنم کسیوخودم عذاب وجدان میگیرم شدید،درسته منم خیلی بدحرف زدم شرمندم،امیدوارم ازته دلت بخشیدباشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من معذرت میخوام. این روزا بخاطر آزمونم و هورمونام یکم پر از استرسم. منم از خوبی شما شرمنده شدم و جوا ...

قربونت برم ایشالاتوام موفق باشی منم توشیردهیم هورمونا بی اعصابم کرده😅

ابشالابرای شمام همه چی خوب پیش بره

سلام خوبین  یه خونه گرفتیم هالش ۴۰ متره ۳تا فرش به پهنا میخوره با کناره مبل و فرش میخام بگیرم ...

سلام حتما اگه قابل بدونین،اگه ممکنه عکس فضاتونوببینم عالیرمیشه و اینکه کلاچه سبکی میپسندین برای خونه؟کلاسیک یامدرن یانئوکلاسیک؟

اینجا بفرستم نمیشه آی دی تلگرامتون رو بدین یا خصوصی درخواست بدم اینجا بفرستم 

تل ندارم به سایتم واردنیستم وقت نکردم ازخصوصی و..سردربیارم اگه میتونیدهمین جابفرستین درخدمتم