سلام دوستان من ازدواج دومم هست یه خاستگار دارم ک همه شروط های منو خانواده منو قبول کرده.حق کار حق تحصیل حق مسکن حق طلاق حق حضانت فرزند ۵۰۰تا سکه عوض کردن تیپ و خلاصه ک مامانمم کلی شرط گذاشته ک همه رو قبول کرده.واینم بگم ک ایشون قبلا ۵سال دوست دختر داشتن و بنا ب مخالفت خانواده دختر منجر ب ازدواج نشده و ایشون مجردن.حالا گفته ک قبلا ازدواج کردی واسم مهم نیست من چندروز باهاش درارتباط،بودم و بعدا پشیمون شدم و گفتم ک ماباهم تفاهم نداریم.ناراحت شدو گفت ک تو اگه آدم بودی جدا نمیشدی از شوهرت.منم خیلی ناراحت شدم هم فامیل دوره و هم همسایه.منم جواب منفی دادم.خلاصه اگر این حرف و ب من نمیزد شما حاضر بودین ک باخاستگاری ک هر شرطی رو قبول میکنه ازدواج کنید؟
ب نظرتون مشکلی نداره؟
آخه خودش اصلا شرط نداشت و گفت هرچی بخوای ب نامت میکنم
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند وقت از ازدواج دختره میگذره؟ چون ممکنه فقط سر لجبازی زن بگیره
۴سال
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
با اون حرفش دیگه بهش فکرم نکن. این از الان تیکه پرونده بعد ازدواج بیچارت میکرد
کلا جواب منفی دادم
الان یک ساله ک دارن میان خاستگاری من جوابم منفیه چون ک از قیافش خوشم نمیاد
همین جمله اخرش بس بود که سر هر دعوا زندگیا زهرت کنه و بگه تو ادم زندگی نبودی سری که درد نمیکنه را د ...
آره خدارو شکر زود خودشو نشون داد
ریگیداشته به کفشش خیلی هم بی ادب بوده خواست خدابود بشناسیش
خدارو شاکرم
حالا دوستان اگه خاستگاری داشته باشین ک همه شروط و قبول کنه و شرطی نداشته باشه رو قبول میکنی؟؟؟
تیپیکال خانوما به اوکی بودن همه چیز: یه کاسه ای زیر نیم کاسه س😂😂 فقطم خودمون میفهمیم جریانو دلم ...
چون هیچ آدم عاقلی نمیاد دارو نداردو بزنه ب نام کسی ک دوسش داره
شاید طرف اصلا کلاه بردار باشه آدم عاقل اینکارو نمیکنه
اره مورد داره ...وقتی همه چی خوب پیش میره یعنی یک چی سر جاش نیست...الخصوص با شرایطی که فرمودین ...برات شرح میکنم ...ایشون از فکر ادمی که براش پنج سال جنگیده خارج نمیشه ..هر خطایی ازش سر بزنه به اینکه شما ازدواج دومتون هست سرکوفت میزنه ...هیچ ادمی به کسی که دوستش داره توهین نمیکنه ...خیانت بنظر شما کار دور از ذهنیه ؟؟؟ ادما هیچ وقت کسی روکه دوست داشتن رو فراموش نمیکنن ...بماند که ممکنه یکسری اعمال هم طی 5 سال اتفاق افتاده باشه که شما نسبت بهش نااگاه باشین ....از این ادم فاصله بگیرین لطفا
زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊