2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقرس مگه مال گوشت خوردن زیادی نیست؟

نمیدونم من اصلااطلاعی ندارم کلیه اش سنگ سازبود سنگ روبه آزمایشگاه داده بودبدونه مشکل چیه جواب آزمایشش رویه دکترعمومی دیده گفته اوریک اسیدت بالاس ودچارنقرس میشی

سلام عزیزم خوبی؟

راستی منو یادته ؟

همونی که دوتا دختردادشتم سومیو باردار بودن تقویم چینی زده بود بازم دختر میخواستم سقطش کنم ولی منصرف شدم

پریروز تو ۱۲ هفته و ۵ روز رفتم سونو ان تی  وگفت به احتنال خیلی زیاد پسره  

چه قدر میشه رو سونو ان تی حساب کرد ؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
سلام عزیزم خوبی؟ راستی منو یادته ؟ همونی که دوتا دختردادشتم سومیو باردار بودن تقویم چینی زده بود ب ...

سلام ممنون گلم،بله شمارویادمه اگه بگه پسر امکان اشتباهش خیلی کمه فکرکنم گفتین اسمشم میخوایین محمدآیین بزارین انشالله که نذرتون پیش خداقبول شده خیلی خوشحال شدم براتون 

سلام ممنون گلم،بله شمارویادمه اگه بگه پسر امکان اشتباهش خیلی کمه فکرکنم گفتین اسمشم میخوایین محمدآیی ...

اره من گفتم البته قبلشم باهمسرم هماهنگ کردم ،الان اصلن زیر بار نمیره 

میگه آیین انگار اسم دخترونس

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
سلام ممنون گلم،بله شمارویادمه اگه بگه پسر امکان اشتباهش خیلی کمه فکرکنم گفتین اسمشم میخوایین محمدآیی ...

خیلی بحث کردم گلم ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست الان چی میشه ؟

خیلی بحث کردم گلم ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست الان چی میشه ؟

عزیزم اگه نذرکردی یه اسم ترکیبی دیگه بامحمدبزارچون خدایی نکرده براش یه اتفاق کوچولوبیوفته همش تودلت میگی حتماچون محمدنزاشتم اینجوری شده 

عزیزم نال شمارو اولین بار کی تشخیص جنسیت دادن؟

حرف ان تی چقد درست درمیاد ؟

عزیزم نال شمارو اولین بار کی تشخیص جنسیت دادن؟ حرف ان تی چقد درست درمیاد ؟

گلم من دخترتشخیص داده بودن ولی امکان اشتباه توجنسیت دخترزیاده ولی توپسرخیلی کمه نگران نباش اونیکه بهت گفتن درسته اصلااسترس نداشته باش اگه تونستی عکس ان تی روبفرس بامال پسرم مقایسه کنم مطمئن ترشی