2777
2789
عنوان

لباس قرض دادم به دوستم بیشعور بدون اینکه به من بگه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 115 پست
بی خیال چیزی نگو ولی دیگه نده.مطمین باش اگه وضعش خوب بود قرض تمیگرفت میخرید.بخاطر خدا بروش نیار اونم ...

دوستم داروسازه عزیزم ...میخواست ساقدوش بشه لباس رنگ سبز میخواست واسه عکسای عروس فقط

اصلا ندار نیست 

من تو این خط ها کلا نیستم بحث من شعور نداشتنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه سردرد گرفتم  نه واسه لباس  واسه وقاحت ادمها

فقط بهش بگو متاسفم برات

لباس رو بده به نیازمند

من بودم همین کاررو میکردم

دیگه هم فراموشش میکردم

من اصلا نه لباس قرض میدم نه قرض میگیرم بدم میاد ازاین کار

تکراری میپوشم مهم نیست نمیخوام زیر منت کسی برم

من متنفرم به كسي لباس بدم و از كسي بگيرم انقدر بدم مياد ديگه چندشم اون لباس بپوشم

بدبختی اینه نمیتونم نه بگم 

لالم لال😅شوهرمم از ظهر ۵۰۰ هرار بار اینو گفته که تو چندشت نمیشه 😅پسش بده بهش 

گیری کردما 

انگار من قرض کردم

بی خیال چیزی نگو ولی دیگه نده.مطمین باش اگه وضعش خوب بود قرض تمیگرفت میخرید.بخاطر خدا بروش نیار اونم ...

بعضى ها عادت كردن ربطى به ندار بودن نداره دوست من وضعشون عاليه حتى براى عروسى خواهرشم دنبال اين بود از دوستاش لباس قرض بگيره

کی خودش یا شوهرش خرداد ماهیه؟ چندتا سوال دارم

خردادی ام

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

قشنگ از هردو طرف ساسون گرفته  من که سر درنمیارم از خیاطی قشنگ فهمیدم کار خیاطه

پس نفرست مطمئنم بفرستیم خجالت نمیکشه .اما زنگ بزن بهش بگو تا با نفر بعدی این کارو نکنه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
دوستم داروسازه عزیزم ...میخواست ساقدوش بشه لباس رنگ سبز میخواست واسه عکسای عروس فقط اصلا ندار نیست& ...

بنظرم یک زنگ بزن بگو کاش خودت میاوردیش بعد سه چارماه میدیدمت ...بعدم لباس تنگ کردی توتنت ی بار میدیدم ببینم تن پوشش توتنت چ شکلی شده بعد خیاطی.. بگوحداقل فک نکنن دوراز جون نفهمی

ادمی که اینقدر پرو وقیح بوده که لباس عاریه رو برده داده خیاط دست کاری کرده. بعدم خودش نیورده داده پیک.و حتی پیامک عذر خواهی نفرستاده.  وقیح تر از این حرفهاست که بتونی با حرفی یا عملی خجالتش بدی. 

اما برای خالی شدن دل خودتون براش پیامک بدین. 

مثلا من باشم کلا قطع رابطه میکنم و مینویسم امانت داری بخش بزرگی از انسانیتِ. و متاسفم که یه انسان نما رو به عنوان دوست قبول کردم. لباسو میخاستم برگردونم بهت اما دیدم ارزش سطل زباله بیشترِ. پس انداختم سطل.