2777
2789
ازتو برنامه بازار سرچ کن ضبط صدا یکیشو دانلود کن

من شوهرم واسه کارش مجبور بود برنامه ضبط صدا رو گوشی خودش نصب کنه ولی آخر همه تماسا میومد که صدا ضیط شده و یه صفحه باز میشد

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بعدش چی شد ؟؟ جدا شدن؟ پدرتون اذیتتون نکرد؟ 

ینی یه جنگی راه افتاد اون سرش ناپیدا  اون زنیکه هم دیگه محدود شد چون ابروش تو کل منطقه رفت بابامم همینطور 

ولی بابام هنوزم تو نخشه ولی اون دیگه اجازه نمیدن گوشی داشته باشه یا بیرون بره  حتی داداشاش منم تهدید کرده بودن 

خواهر اونا ج ن ده شده بود منو تهدید میکردن واسه صداهایی که پخش کردم 😒 هنوزم بابامو زیر نظر دارم 

اینقدر حوصله ندارم که کاربر عزیز شما حرف بعدیتم درسته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دایی احمقی داری ک پشت خواهرشو خالی کرده ،الهی خدا بزاره تو کاسه اش،زنش بره خیانت‌کنه حالش جا بیاد

ب مامانم گفت من دخترامو جودی تربیت کردم ک شوهراشون بهشون خیانت نکنن خالم گفت صبر کن یروز مونده باشه ب عمرش میبینه زندگی دختراش چجوری شدن

تو قانون مرد میتونه نده...بگه ندارم حقوقم کمه زورم میگیره هم داره هم دوتا خونه...و اینکه پولاشو میزن ...

همون خونه ها رو میشه توقیف اموال کرد 

خونه و ماشین و هرچی داره 

مادرت اگر بخواد می‌تونه اقدام کنه 

همون خونه ها رو میشه توقیف اموال کرد  خونه و ماشین و هرچی داره  مادرت اگر بخواد می‌تونه ...

وقتی بنام خودش نیست نه ماشین زیر پاش نه خونه و حتی پولای تو کارتش کارت خودش نیست همه رو وکیل گرفته اوکی کرده از قبل چیکار کنیم

من شوهرم واسه کارش مجبور بود برنامه ضبط صدا رو گوشی خودش نصب کنه ولی آخر همه تماسا میومد که صدا ضیط ...

بابام اونقدرا به گوشی وارد نیست و زیاد تو نوتیفا نمیره  همیشه چم و خم گوشی رو خودم یادش میدادم اگر هم اونو میدید میترسید ازم بپرسه من چیزی بفهمم

اینقدر حوصله ندارم که کاربر عزیز شما حرف بعدیتم درسته  
وقتی بنام خودش نیست نه ماشین زیر پاش نه خونه و حتی پولای تو کارتش کارت خودش نیست همه رو وکیل گرفته ا ...

از چقدر قبل

اگر بشه اثبات کنید برای فرار از مهریه بوده بر میگرده به حسابش 

کلا بده مامانت این تاپیک رو بخونه بلکم به خودش اومد 

زورم میگیره خودش ب این زیبایی...وای اگه برات زنه رو نشون بدم بگم چه دزدیایی کرده...حالت بهم میخوره بعد میگه منم قرص بخورم چاق شم میگم تو لاغری قد بلند اون جدا از هیکل چاقش دزده هرزه اس...نگو چرا شوهرم منو نمیخواد بگو ب درک بره سراغ لیاقتش

زورم میگیره خودش ب این زیبایی...وای اگه برات زنه رو نشون بدم بگم چه دزدیایی کرده...حالت بهم میخوره ب ...

متأسفانه عزت نفسشون کمه 

اخه الان 40 سال بعضی اصلا ازدواج نکردن، چند تا کتاب خودشناسی خوب بگیر بده بخونه 

ینی یه جنگی راه افتاد اون سرش ناپیدا  اون زنیکه هم دیگه محدود شد چون ابروش تو کل منطقه رفت بابا ...

دمت گرممممممممم حقش بوده. البته شانس اووردین که برادرا غیرت داشتن. وگرنه بعضیا که تازه با خواهر همدست میشن و ....

چشم عزیزم،بازم ممنون بابت راهنمایی

خواهش میکنم، کتاب پس از جدایی از سوزان  الیوت  بهترین کتاب در مورد خیانت و طرد شدگی هست که به نظرم هر زن و دختری باید بخونه، لطفا براش تهیه کن ان شاء الله زندگیش احیا میشه 🌱