2789
عنوان

کوینی ترون

1127 بازدید | 18 پست

سلام یه پیام برام اومده الان اینجا میزارم👇👇👇👇

لطفا اگر کسی تجربه داره بگه قابل اعتماد هست یانه؟؟🙏

تیم تلگرامی و هلدینگ مجازی کوینی ترون (همتای قدیم ) در نظر داریم که جهت رضایت بیشتر وبالا بردن تراکنش مالی و ارزی خود  جهت دریافت سایت و عنوان صرافی نمونه سال جدید افراد واجد شرایط رو استخدام کنیم 🍂

توضیحات فعالیت ما :

تیم ما با نام کوینی ترون یا همتا در بستر فضای مجازی خرید و فروش ارز های دیجیتال را با رعایت تمامی قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین کشور ترکیه انجام میدهد 🌸

💻علت استخدام چیست ؟پاره ایی از توضیحات :

تیم صرافی تلگرامی کوینی ترون برای بالا بردن کیفیت کار و برکنار محدودیت ها و بالا بردن تراکنش های خود احتیاج به افراد یا یوزر های واقعی جهت انجام کار دارد نحوه انجام کار به این گونه هست که شما ثبت نام احراز هویت میکنید

🛑کاملارایگان‌بدون هیچگونه‌هزینه‌ایی 🛑

پس از تایید ثبت نام تون توسط همکاران ما یا مشتریان ما روزانه مبالغی به حساب شما واریز میشه

و شما به سایت و یا ادرس واریز میکنید

(تبدیل ریال تومان به ارز دیجیتال )

🪵🪵

💻نحوه درآمد و تسویه حقوق:

درآمد شما ۵ درصد مبلغی است که برایتان واریز و شما به سایت پرداخت میکنید.

بطور مثال : ۱۰ میلیون تومان به حساب شما واریز شده و شما ۵ درصد مبلغ که میشه معادل ۵۰۰ هزار تومان بر میداری و ۹۵۰۰ ارز مد نظر مشتری تحویل میدی .🌷🌷🌷

🛑اگر قبلا در سایت صرافی احراز هویت کردید و تراکنش خرید داشتید حتما اعلام کنید سایت هایی مانند

اکسکوینو _ رمزینکس_ اریترون _بیدارز _تترلند _والکس

توجه داشته باشید کاربری تون حداقل یکسال به بالا و یا ۵ تراکنش به بالا داشته باشید 🍂

🌻🌻🌻حساب هایی که دراولویت کاری ما قراردارند و ۲ درصد پورسانت بیشتری دریافت میکنند:حساب بانک صادرات؛حساب بانک ملی.

چرا که حساب های اصلی شرکت درنزد این بانکها هستند،اگردرهیچ کدام ازبانک های اعلام شده حسابی ندارید،بانک فعلی خودتون رو اعلام کنید.🌻🌻🌻

🛑درضمن بابت بحث مالیات :

مالیات جداگانه از درصد و حقوق شما هر ده روز واریز میشود و یا در اخر هر ماه 🌺

🌷اگر زیر ۱۸ سال هستید اعلام کنید

💲🏆کوینی ترون پیشرو درخدمات رمزارز و دیجیتال ایران و بزرگترین هلدینگ ارزی ایران در خدمت شماست✅

🎗گر مایل به همکاری بودید خبر بدید 🎗

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

100 درصد کلاهبرداری و پولشویی هست

هر جرمی صورت بگیره پای شما گیره چون به حساب شما پول میاد وتو دادگاه مجبور. هستید مبالغی که کلاهبرداری شده رو پرداخت کنید

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچ کسی بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم                                               کاربری هشتم🔫😑

سلام و درود

تو سایت دیوار و شیپور و بقیه سایتهای نیازمندی، قسمت استخدام دورکاری، پر شده ازینا!

هر دفعه با یه اسم و ترفندی جلو میان. 

قبلا همتا بود، الان شده کوینی ترون

حتی منشی استخدام میکنن که براشون، تو سایتایی مثل دیوار، آگهی بزاره و کاربر جذب کنه!

دنیا هوشمند آفریده شده، خطا کنیم، خطا می‌بینیم.
چرا زیر هیجده سال؟ 

زیر 18 سال نمیتونن حساب بانکی باز کنن. 

احتمالا میخوان طرفو راضی کنن تا با حساب پدرومادرش یا اطرافیانش براشون کار کنه. 

من شماره کارت دادم برام دارن میریزن چی کار کنم حالاااااا

واااای 

نمیدونم باید چیکار کرد. 

شماره تماس و عکس و مشخصاتی چیزی...  ازشون به یه بهانه‌ای بگیر. 

حتما بگیر شماره تماسشو

چت‌هاتم پاک نکن و نگهدار.

هر چیزی ازشون داری حتی آگهی دیوار یا تلگرام.... اینا همه رو نگهدار.

چند  سالی هست که با آگهی‌های اینجوری، بخاطر شرایط کارم، زیاد برخورد میکنم، 

خیلی برام جالب بود که بعد از حدود مثلا یک ماه، اکانتهاشون دیگه در تلگرام دیلت اکانت میشه. 

وقتی اکانتشونو دیلیت میکنن دیگه کسی بهشون دسترسی نداره. 

واااای  نمیدونم باید چیکار کرد.  شماره تماس و عکس و مشخصاتی چیزی...  ازشون به یه به ...

ضمن درود خسته نباشید مجموعه کوینی ترون (همتا سابق ) در زمینه خرید فروش ارز های دیجیتال فعالیت دارد

به طور کلی هدف مجموعه ها خدمات رسانی به مردم علاقه مند به ارز های دیجیتال هست

شما با محدودیت های جدید صرافی ها و قوانین جدید بانک مرکزی آشنا هستید و میدونید که سقف خرید ها به شدت پایین اومده و این برای ما مشکل ساز شده

هدف همکاری با شما خرید ارز توسط شماست که به طور مثال ما برای شما مبلغ ۱۰ میلیون واریز میکنیم

شما از این خرید درصد خودتون رو بر می‌دارید و مابغی پول رو باتوجه به شرایط بهتون اعلام میکنیم که چه ارزی بخرید بفروشید یا برداشت کنید به ولت ما

مقدار درصد شما از هر خرید بسته به صرافیتون و کارت بانکیتون بین ۶ تا ۱۰ درصد متفاوته

مجموعه ما با مدارک قانونی همواره برای توسعه سیاست های خود خدمات رسان شما بوده
(Coini trx )