2777
2789
عنوان

دلیل اینکه مجرد موندم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذر میخوام اینو میگم عزیزم ولی شاید فقط فکر میکنی خیلی شرایط خوبی داری و در واقعیت معمولی هستی ، یکی از دوستام ۲۹ سالشه تو توهم که خیلی زیباست و... برا همین خواستگار هوایی که براش میان و رد می‌کنه چون فکر می‌کنه بهش نمی‌خورم که میخورن ...

باشگاه  کلاسای ورزشی هنری مراسم ها الانم که محرمه  دیگهههه برات بگم مجازی دوستی

دوستی رو نمیتونم،شهر ما کوچیکه همه هم مارو میشناسن.نمیخوام با یه دوستی بی سرو ته اینده و ازدواجمو خراب کنم

عذر میخوام اینو میگم عزیزم ولی شاید فقط فکر میکنی خیلی شرایط خوبی داری و در واقعیت معمولی هستی ، یکی ...

نه عزیزم ممنونم که واقع بینانه نظرتو میدی.نه نمیگم خیلی خوبم.خواستگاری که هم کف خودم باشه نیست.از لحاظ خانوادگی و مالی حداقل

نه عزیزم ممنونم که واقع بینانه نظرتو میدی.نه نمیگم خیلی خوبم.خواستگاری که هم کف خودم باشه نیست.از لح ...

عزیزم اینم بگم به قول مامانم ازدواج تا قسمت نباشه جور نمیشه ❤️ به موقعش آدم مناسبت سر راهت قرار میگیره اگر خودت پسری رو دوست داری و ... خودت بهش بفهمون یا مثلا اگر پسری رو دیدی جایی و خوشت اومد سعی کن ارتباط بگیری باهاش ، ارتباطاتت با پسرا چجوره ؟ آخه زمونه الان دختر و پسر خودشون همو پیدا میکنن عزیزم 

ولی ببین خودم خوشم نمیاد اما واست پیشنهاد میکنم شاید نتیجه گرفتی  تو مراسم های مسجد برو بخصوص ...

ببین چندتا خواستگار این مدلی داشتم،باواسطه اومدن

فقط میخواستی ببینی چی میگفتن😂😂

اونا میخوان فقط چشمای عروسشون بیرون باشه،من پوششم معمولیه نه خیلی باز نه خیلی بسته

عزیزم اینم بگم به قول مامانم ازدواج تا قسمت نباشه جور نمیشه ❤️ به موقعش آدم مناسبت سر راهت قرار میگی ...

ارتباطم خوبه ولی خودم حس میکنم یه حدی رو نگه میدارم،کسی جرعت نمیکنه خیلی نزدیکتر بشه.یعنی همیشه در حد مثلا به همکار یا یه فامیل باقی میمونه

از طرفیم رفتار بقیه رو میبینم که هبچ اصولی نداره ولی به دل طرف میشینن

واقعا گیج شدم‌نمیدونم چی درسته چی غلط