چه کارایی انجام بدیم که اسباب کشی راحت تری داشته باشیم
مچکرم
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای امضات صلوات فرستادم چقدر شبیه شرایط منه ، من هم هم شوهرم شغلی تازه شروع کرده که فعلا سخت پیش میره و درگیر پیدا کردن خونه هستیم و باید اسباب کشی کنیم ، خدا انشالله کمک شما بکنه
من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
وسایل دم دستی برای پخت و پز رو جدا ببند نه قاتی بقیه وسایل که اونا رو سریع باز کنی آشپزخونه که زودتر راه بیفته زودتر حس خونه بودن داری به اون مکان جدید.
برای امضات صلوات فرستادم چقدر شبیه شرایط منه ، من هم هم شوهرم شغلی تازه شروع کرده که فعلا سخت پیش می ...
امیدوارم همسرتون پیشرفت بکنه و خدا دستشو بگیره
ممنونم ازت
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
بین هر ظرف چینی کاغذ بزار رو هر کارتون ما ماژیک بنویس مثلا اشپزخونه ک کارتون صاف بره توو اشپزخونه, پلاستیک حبابی بگیر دور پایه های مبلو جاهای تیز چوبیاتو باهاش کاور کن که لب پر نشه و کل مبلاتو سلفون بکش کثیف نشه,,
شکستنی های ارزشمند رو باماشین خودتون ببرید ،به شرکت حمل ونقل بگید کارگرمعتادنفرستن وسایل بزرگ روبه فنابدن روی هرجعبه محتویات کارتن روبنویسید مثلا شکستنی ،کتاب ،وسایل اتاق خواب و... تاهم موقع حمل دقت بشه هم بعدا توخونه جدید بذارین همونجایی که بایدکارتن بازبشه طلاواشیای قیمتی رو به آدم امن بدین که بعدازاسباب کشی بگیریدازش توخونه جدیدهم اسپندوعود روشن کنید پنجره روهم بازبذارید