2777
2789
عنوان

نکات برای اسباب کشی رو بگین لطفاً

220 بازدید | 12 پست

چه کارایی انجام بدیم که اسباب کشی راحت تری داشته باشیم 

مچکرم 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم برو بچین تو خونه جدید ، یه دفعه همه چی رو نبر که گیر میکنی بین کلی وسیله 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

برای امضات صلوات فرستادم چقدر شبیه شرایط منه ، من هم هم شوهرم شغلی تازه شروع کرده که فعلا سخت پیش میره و درگیر پیدا کردن خونه هستیم و باید اسباب کشی کنیم ، خدا انشالله کمک شما بکنه

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
برای امضات صلوات فرستادم چقدر شبیه شرایط منه ، من هم هم شوهرم شغلی تازه شروع کرده که فعلا سخت پیش می ...

امیدوارم همسرتون پیشرفت بکنه و خدا دستشو بگیره 

ممنونم ازت

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

ممنونم ازتون 

شکستنی ها و چیزایی که واست مهمه جعبه کن خودت با ماشین شخصی ببر که نشکنه _ جعبه و روزنامه و چسب پهن بخر قشنگ بسته یندی کن همه چیز و 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

بین هر ظرف چینی کاغذ بزار رو هر کارتون ما ماژیک بنویس مثلا اشپزخونه ک کارتون صاف بره توو اشپزخونه, پلاستیک حبابی بگیر دور پایه های مبلو جاهای تیز چوبیاتو باهاش کاور کن که لب پر نشه و کل مبلاتو سلفون بکش کثیف نشه,,

شکستنی های ارزشمند رو باماشین خودتون ببرید ،به شرکت حمل ونقل بگید کارگرمعتادنفرستن وسایل بزرگ روبه فنابدن روی هرجعبه محتویات کارتن روبنویسید مثلا شکستنی ،کتاب ،وسایل اتاق خواب و... تاهم موقع حمل دقت بشه هم بعدا توخونه جدید بذارین همونجایی که بایدکارتن بازبشه  طلاواشیای قیمتی رو به آدم امن بدین که بعدازاسباب کشی بگیریدازش توخونه جدیدهم اسپندوعود روشن کنید پنجره روهم بازبذارید