2777
2789

چند ماه پیش یه خاستگار داشتم همکلاسیم بود، بهش جواب منفی دادم و شرایط یجوری شد از اون منطقه رفتیم‌‌‌...

الان ۴ ماهه میگذره امروز دیدم یکی از بچها پیجمو پیدا کرده و از طرف اون بهم پیام داده. که با هزار بدبختی این همه مدت طرف دنبالم بوده و دوسم داره و هرشرطی بزارم قبول میکنه حتی میره دنبال شغلی ک من دوست دارم طرفم داشته باشه، همه چیز برام فراهم میکنه، منم گفتم من قصد ازدواج ندارم اما ولکن نیست، نمیدونم چرا خودمم جوابی ندارم به خودم بدم، همه چی تمومه ها هیچ ایرادی از هیچ لحاظ نداره فقط احساس میکنم ب خانما نگاه میکنه، من خیلی تو زندگیم بدبختی کشیدم منتظر ی خاستگار با معیارای خودم بودم، این تنها خاستگاریه که تمام معیارای منو داره حتی شغلش همونیه ک میخوام فقط این مسئله ذهنمو درگیر کرده، فعلا ب خونوادم نگفتم چیکار کنم بنظرتون😓

اکثر مردا به خانوما نگاه میکنن

شغلش چیه؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور مطرح کن با خودشم مطرح کن شاید منظوری نداره و بتونه قانعت کنه و بعدش یمدت با در جریان گذاشتن خانواده ها در ارتباط باشید باهاش بیرون برو پارکی سینمایی جاهای شلوغ ببین رفتارش تو اجتماع چطوره اگع رفتارش برات قابل هضم نیست کات کن 

البته بنظرم هم قبل و هم بعد گفتن واقعیت  باعاش برو بیرون چون شاید بخاطر گفتن واقعیت نقش بازی کنه 

رفتارشو بسنج بعد تصمیم بگیر

چند بار باهاش بیرون برو ببین واقعا آدم هرزیه یا شاید شما بیش از حد حساسی 

ببین شاید وقتی باهاش حرف میزنی بفهمی اصلا ادم هرزه ای نیست دنبال این چیزام نیست ولی تو جمع خیلی دقت کردم، اما فقط نگاهه ها اهل خیانت نیست یعنی من اینجوری فکر میکنم😔

با مشاور مطرح کن با خودشم مطرح کن شاید منظوری نداره و بتونه قانعت کنه و بعدش یمدت با در جریان گذاشتن ...

اره راست میگی اینم میشه

نمیدونم شایدم منظوری نداره ولی خیلی این موضوع اذیتم میکنه

ببین شاید وقتی باهاش حرف میزنی بفهمی اصلا ادم هرزه ای نیست دنبال این چیزام نیست ولی تو جمع خیلی دقت ...

عزیزم نگاه کردن اگه بدون منظور باشه جرم نیست که 

یعنی خود تو اصلا به هیچ مردی نگاهت نمیوفته؟؟؟

یه خانوم می‌تونه تشخیص بده نگاه طرف چه منظوری داره

اره راست میگی اینم میشه نمیدونم شایدم منظوری نداره ولی خیلی این موضوع اذیتم میکنه

اگه قانعت کنه ک منظوری ندارع شاید بیخیال بشی اگع نتونستی قانع و بیخیال بشی ب یک عمر عذاب نمی ارزه

عزیزم نگاه کردن اگه بدون منظور باشه جرم نیست که  یعنی خود تو اصلا به هیچ مردی نگاهت نمیوفته؟؟؟ ...

نگاه افتادن با زل زدن بیش از حد فرق میکنه اخه🙁

نمیدونم بدجور موندم تو دو راهی ک بگم نه یا ادامه بدم

دعا کن برام واقعا گیج شدم

پزشک

خودتم پزشکی؟

بازم با مشاور صحبت کن

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
نگاه افتادن با زل زدن بیش از حد فرق میکنه اخه🙁 نمیدونم بدجور موندم تو دو راهی ک بگم نه یا ادامه بد ...

خب برای همین میگم باید بفهمی نگاهش چطوریه 

اگه زل زدن بیش از حده اصلا قبولش نکن ولی اگه نگاه عادیه نباید حساس باشی 

انشالله هر چی صلاحه خدا پیش روت بزاره