2777
2789

❤️ بوس به کله همتون 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

اش خوردم ولی فردا ناهار جوجه داریم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنجو مرع آب‌پز خوردم لعنتی بازم گشنمه

نوش جان 

همینقدر ساده ؟؟؟ یا مرغش سرخ شده بود ؟ 

من خودم کتلت با برنج و سس گوجه و سیر خوردم که همچنان گرسنه ام 😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اش خوردم ولی فردا ناهار جوجه داریم

به به نوش جان 

من شوهرم سر کاره خودمم درست نمیکنم جوجه ، شما جای منم بخور 

دلمه 

خیلی ساله نخوردم 😒 نوش جان 

واقعا چرا هیشکی منو به دلمه دعوت نمیکنه؟؟؟ آخرین بار باردار بودم خوردم ۴ سال پیش 

نوش جان  همینقدر ساده ؟؟؟ یا مرغش سرخ شده بود ؟  من خودم کتلت با برنج و سس گوجه و سیر خو ...

مممنون نه خواهرحوصله نداشتم ساده گزاشتم آب‌پز شد یکمی فلفل دلمه وپیازو هویجوری رب انداختم تو ابش😁😁😁

به به نوش جان  من شوهرم سر کاره خودمم درست نمیکنم جوجه ، شما جای منم بخور

اره جوجه تنهایی مزه نمیده.😄

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
مممنون نه خواهرحوصله نداشتم ساده گزاشتم آب‌پز شد یکمی فلفل دلمه وپیازو هویجوری رب انداختم تو ابش😁😁 ...

پس خیلی هم ساده نبوده نوش جونت 

خیلی ساله نخوردم 😒 نوش جان  واقعا چرا هیشکی منو به دلمه دعوت نمیکنه؟؟؟ آخرین بار باردار بودم ...

آخه دلمه غذای مجلسی نیست برای مهمونی و ... هم مناسب نیست ، در کل من خوشم نمیاد از دلمه 

اره جوجه تنهایی مزه نمیده.😄

اره واقعا 

ما جوجه که کباب میکنیم تو قابلمه کره و نون میندازیم جوجه هارو میریزیم روش بعد میاریم سر میز ، وای امان ازون نون کره ای و جوجه ای عاشقشم ، با ماست پر چرب و گوجه کبابی 😩😩😩😩😩 دلم میخوااااد

هیچی نخوردم و خیلی گرسنه م 

فردا هم اصلا نمیدونم چی بپزم 

اصلا این روزا حس هیچ کار توی خونه رو ندارم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️