2777
2789
عنوان

لونه ی کبوتروخراب کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست

تروخداااااااا خرابش نکن 😭😬

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبورم چاره ندارم اون حشره هاخون میخورن بچه هام گناه دارن چندماه دیگم نوزاددارم کباب میکنن بچمو....ا ...

هعیددنیا چه جای بدیه کبوتر گناه داره ولی نوزاد و بیشتر دوست دارم اون بیشتر گناه داره 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
هعیددنیا چه جای بدیه کبوتر گناه داره ولی نوزاد و بیشتر دوست دارم اون بیشتر گناه داره 

آره خیلی وقته لونه کردن من مشگلی نداشتم تااین حشرات ریزودیدم وفهمسدم ازاونجامیان وخون میخورن

آره خیلی وقته لونه کردن من مشگلی نداشتم تااین حشرات ریزودیدم وفهمسدم ازاونجامیان وخون میخورن

لعنت قبل از اومدن نی نی حتما یه فکری بکن اگه دوست داشتی برا منم دعا نی نی دار بشم