2821
2789
عنوان

ازدواج با مشهدیا

5735 بازدید | 23 پست

یکی از دوستام براشون خواستگار از محل کارشون اومده اصالتا مشهدی هستن .ایشون مشهد بزرگ شدن خانوادشونم الان اونجان خودشون بعد از اتمام تحصیلشون موندن تهران .

کسی از فرهنگ و رسوم مردم این شعر خبر داره ؟مرداشون چه اخلاقایی دارن؟

دوستمم اصالتا شیرازی هستن و ساکت تهرانن از بچگیشون 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا ؟ یه کم از اخلاقاشون میگی؟

خانواده همسرم خیلیییی سنتین ......و فوق العاده خسیس ‌‌‌......کلا حاشیه دارن ......این موضوعو من بین همکارامم دیدم و اینکه فوق العاده چشمو هم چشمی دارن ‌‌‌......ولی همه یجور نیستن تو انتخابش دقت کنه با شناخت پیش بره ......

به دوستت بگو اگه سلامت روانش براش مهمه جواب نه بده و خلاص شیراز با مشهد که اصلا جور درنمیاد شیرازیا ...

سنش بالا رفته دوستم ۳۰ سالشه 

میترسه دیگه خواستگار نیاد نیگه تو ۵سال گذشته همین یه نفر اومده فقط 

مادرمم مثل شما گفت بهش رد کن خوب نشنیدم ازشون ولی خودش نگران سنشه

به دوستت بگو اگه سلامت روانش براش مهمه جواب نه بده و خلاص شیراز با مشهد که اصلا جور درنمیاد شیرازیا ...

اینجوری که شما مطمئن و قاطع توصیف کردی من فردا صبح جلو دادگاه خانواده ام 😐🖐️ یعنی شما از بچگی هر اذیت و آزاری دیدی طرفتون مشهدی بوده ؟! نمی‌دونم اهل کجایی ولی چقدر خوب که تا حالا از هیچ دوست و همشهریت آسیب ندیدی 😊

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببخشید میپرسم چه اخلاقیشون خیلی بده ؟

گلم این اخلاقیاتو من تو خانواده همسرم دیدم اما  اخلاق غالبی که از همشون دیدم اصلا خونگرم نیستن ......سنتین و چشمو هن چشمی توشون زیاده .‌‌.

گلم این اخلاقیاتو من تو خانواده همسرم دیدم اما  اخلاق غالبی که از همشون دیدم اصلا خونگرم نیستن ...

من و همسرم با دوستم و ایت اقا بیرون رفتیم چیزی که میگین درسته بنظر منم خونگرم نبودن 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز