2777
2789
عنوان

خواهر شوهر زرنگ

288 بازدید | 3 پست

چند روزه خواهر شوهرم اومده شهري كه ما زندگي ميكنيم

از وقتي ازدواج كردم زياد با خواهرش در ارتباط نبودم ولي مدتي كه اومده اينجا و بيشتر باهاش اشنا شدم و شناختمش خيلي بهش حسوديم ميشه 

دوتا بچه ي شيطون داره ولي در كنارش دو تا زبان ياد گرفته و مسلط بلده هم حرف زدن هم نوشتنش 

خيلي حوصله خريد و سليقه چيدمان و پذيرايي داره 

و خيلي ايده خلاقانه به ذهنش مياد ... تو بعضي كاراي اداري و حساب و كتاب به شوهرش خيلي كمك ميكنه نميدونم دقيقا چجوري ...شهري كه من زندگي ميكنم از وقتي اون اومده همه جاشو رفتيم تك تك جاهاش كه من حتي بلدم نبودم كجاست ولي قبلش همش تنها خونه ميموندم و انگار تازه فهميدم كجا زندگي ميكنم

خيلي هم زبون داره و سريع باهمه دوست ميشه 

فقط از تنها چيزيش كه ناراحت شدم اين بود كه براي هر كسي كه اينجا ميره ديدنش حالا اقوام يا دوستان يكم شكلات و زعفرون و اينا سوغات ميده ولي براي من سوغاتي خاصي نياورد 

الان شوهرم بعضي وقتا غير مستقيم مياد مقايسه ميكنه منو با اون 

اينكه زبان بلد نيستم يا مثلا بعضي وقتا ميگه تو هم بايد در كنارم كار كني و شغل داشته باشي ولي واقعا نميدونم از كجا شروع كنم

يك ساله عروسي كردم تااازه فقط آشپزي و خونه داري و مهمونداري يكم ياد گرفتم

خانم زرنگیه بهش نزدیک شو باهاش سعی کن تیریپ رفاقت بگیری با ادم زرنگ نشستو برخاست کنی خوبه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان