2777
2789
بابای من انقد بد بوده ازش متنفر بودم ولی الان دلم میخواد بدونم پدر داشتن چ حسی داره

عزیزم😢😢😢منم نمیدونم چه حسیه وقتی بچه بودم مریض شد اخرشم فوت کرد من اصلا یادم نمیادش درست 😞😞😞

بابای من انقد بد بوده ازش متنفر بودم ولی الان دلم میخواد بدونم پدر داشتن چ حسی داره

حس قشنگی هست 

نمیشه توصیف کنم 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا نقد رو بچسب و سرتا پای مادر رو بوس کن، اون تک و تنها مادرت بوده پدرت بوده

باباتم دلش میخواست پیدات میکرد خودتم الکی وارد این اخساسات نکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم😢😢😢منم نمیدونم چه حسیه وقتی بچه بودم مریض شد اخرشم فوت کرد من اصلا یادم نمیادش درست 😞😞😞

خدا رحمت کنه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

علت طلاقشون چی بوده؟

اگه پدرتم بهت محبت داشت می اومد سراغت

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سخته برام همش بقیه رو میبینم حسرت میخورم جای خالیش و انگار تازه دارم حس میکنم

بازم میگم همه باباها خوب نیستن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

فعلا نقد رو بچسب و سرتا پای مادر رو بوس کن، اون تک و تنها مادرت بوده پدرت بوده باباتم دلش میخواست پ ...

مامانم همیشه کنارم بوده ولی وقتی میبینم دختر دایی دختر خاله بقیه باباشون قربون صدقشون می‌ره حسرت میخورم

ممنونم خدا رفتگانتونو بیامرزه

تشکر الهی امین

بازم میگم همه باباها خوب نیستن

دقیقا 

یکی مثل من که نسبت بهش تنفر دارم 

هر لحظه نسبت به کاراش استرس دارم 

نه اخلاق داره نه ادب 

اسی خوبه حداقل ندیدی حسرت میخوری اگه پدری نبود فقط خاطرات بد میمونه برات

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠