2777
2789
عنوان

مادرم

153 بازدید | 14 پست

شب روز به فکرشم 

دیسک کمر شدید داره و زده به پاهاش از دیشب دردش بدتر شده دلم اروم و قرار نداره براش چیزی ندارم از خودم که به پاش بریزم تو گرونی و سختی های این روزا هزینه درمانش خیلی بهش فشار اورده و الان در حال لیزر درمانی پا و کمرشه ..کسی از این طریق نتیجه گرفته ؟ 

خیلی ناراحتم خودم افسردگی گرفتم نمیتونم تو این وضعیت ببینمش حتی به رو خودش هم نمیاره کاش ازدواج نکرده بودم میتونستم برم سرکار یکم کمکش کنم حداقل دغدغه ی مالی شو کمتر میکردم از غصه دارم میمیرم 

میشه برا سلامتیش دعا کنید ؟ براش صلوات بفرستید 

ممنونتون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم دیسک شدید داشته اخه میگن لیزر درمانی همون که مثل فیزیوتراپی هست واسه دیسک های جزیی خوبه مامان م ...

آره ۶ ماه خوابید آنقدر شدید بود با لیرز خوب شد البته کار دکترش عالی بود 

آره ۶ ماه خوابید آنقدر شدید بود با لیرز خوب شد البته کار دکترش عالی بود 

یعنی شش ماه استراحت مطلق داشت ؟ مامانم دست تنهاست نمیتونه همش بخوابه ...خدا کنه مامان منم جواب بگیره خیلی تو زندگیش زیاد زجر کشیده بمیرم براش

کرج بودی ادرس میدادم میبردی اونجا که شوهرم رفت خوب شد 

نه متاسفانه 

شیراز یه کلینیک خصوصی هست که مامانم میره جلسه ای ششصد به جز داروهاش میده واسه لیزر درمانی 

شش جلسه باید بره