2777
2789
عنوان

چرا تلگرام کد نمیفرستههه

378 بازدید | 15 پست

چ کنم اصلا کد نمیاد برام میخام ایکس پلاس بریزم 

موبوگرام نصب میشه🥲اونم شماره میزنم کد نمیده

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!

زنگ میزنه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اگه زنگید جواب بده کد رو میخونه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11469990/درامد-ماهیانه-همسرتون-و-خودتون-چقدره?postId=298990215

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ن عزیزم کد میده من تازه نصب کردم یا کد میده و یا میزنگه

من کلا پاک نمیکنم ۲۴ ساعتم تلم وصله ولی چون هم تلگرام اصلی دارم هم تلگرام ایکس کد اومد به ایمیلم به شمارم نیومد یبارم اومد تو خود اکانتم جای اس ام اس

🤍
ببین لایت گرام . سانگرام و Livegram اینا همشون کد میدن امتحان کن .

لآیت گرام لینک اصلیش حذف شده و فقط نسخه موبوگرام و میاره 💔 شما از گوگل دانلود کردی؟

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!