2777
2789
عنوان

خانم های صحر خیز چطور صبحا زود از خواب بیدار میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 41 پست

من تازگیا زود بیدار میشم حدود ۸ و ۹ ولی ازون ور باید بعدازظهر بخوابم امروز نخوابیدم خیلی خستم🥴

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

خب بيدار شي چيكار كني ؟!

نگاه كني ب در و ديوار؟ 

بايد ي كاري باشه تا براش بيدار شي

همون بهتر ك بخوابي وقتي قرار نيست تو بيداري كاري كني

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مجبور نباشی پا نمیشی من با اینکه برای عادت دارم ۶ صبح پاشم ولی روزایی که سرکار نمیرم تا ۱۱ خوابم

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

باز من دست خودم نیست نمیتونم صبح بخوابم😁😁 ببین مدلت چطوریه من کلا صبحا پر انرژیم اما بعضیا شبا انرژی بیشتری دارن اگ شبا هم نمیتونی بیدار بمونی خودتو مجبور کن عادت کنی صبح پاشی گوشیتو بذار جای دور ک تا بلند شی قطع کنی خواب از سرت بپره

من یه زنگی هست که ازش متنفرم انگار میره رو مخم اون رو گذاشتم زنگ ساعت تا یدونه دینگ میزنه بلند میشم ...

چ زنگیه بگو منم بزارم زود بلند شم

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور
😂😂تنبلی 

🤣🤣

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
شبا ساعت چند میخوابی ؟؟ من چندماه عادت کرده بودم تا ساعت ۴ بیدار بودم و تا ۳ بعداز ظهر می‌خوابیدم ، ...

شبا دیر خوابم میبره ولی زود میرم تو رخت خواب دیشت حدودا ساعت ۱۱ یا دوازده اینا بود