2821
2789

حیف نکن خودتو

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
حیف نکن خودتو

الان گوشیمو مامانم گرفت که درسا مو بخونم گفتم یه امشب بده گوشیمو  بعد میخونم همیشه میزارم برای روز آخر میخونم معدلم بالا ۱۹شد

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مث منی هوش بالا استعداد وخلاقیت بالا ،انگیزه و آرزوهای بزرگ اما پشتکار صفر تنبلی و بی ارادگی ص ...

دقیقا منم بعد افسوس می خورم خیلی که از من کم هوش ترن و استعداد کم تری دارن جلوترن اینقدر غصه میخورم

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
الان گوشیمو مامانم گرفت که درسا مو بخونم گفتم یه امشب بده گوشیمو  بعد میخونم همیشه میزارم برای ...

واقعا حیفی 

گوشیتو بده و بخون 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚