2777
2789
عنوان

ویدئوئی که رفیقم واسم فرستاد‌‌. شما هم بفرستین واسه دوست صمیمی تون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 52 پست
از الان استارت ترک رو میزنم😂 اگه یادم رفت دوباره لایکت کردم از همین الان معذرت😂جیغ بزنی جیغ می ...

اوکیهههه :/😂👌🏻

اگ علامت سوال میومد پاکش کنی میشه ریپ زد ..

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن پیامارو چک کردم ادم بی منطق هم نیس😔

اهااا کامنت تاتا رو خوندم

بهش پیام بده بگو تاتا و دریا میان میزننت جواب بده

یا شاید دوست جدید پیدا کرده و تو رو فراموش کرده نگاه کن بلاک ت نکرده

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
اهااا کامنت تاتا رو خوندم بهش پیام بده بگو تاتا و دریا میان میزننت جواب بده یا شاید دوست جدید پیدا ...

بیاین بزنینششش

بعید نیس چون همش میگفت🤕🤧

ولی از این ادما نیس که ولم کنههه

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
بیاین بزنینششش بعید نیس چون همش میگفت🤕🤧 ولی از این ادما نیس که ولم کنههه

خب ببین پیام ها رو نگاه کرده یا نه

اگه نگاه نکرده بود حتما گوشیش خراب شده بود یا ی اتفاق واسش افتاد خدانکنه 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید