2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

191 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من 5 ماهه که عقد کردم ، بخاطر اینکه پدر و مادرم از دوتا شهر مختلف هستن ما همیشه برای شرکت در مراسماتمون مجبور بودیم بریم زادگاه پدریم یا مادریم ، از وقتی عقد کردم همیشه با شوهرم و خانواده اش همراهی کردم و توی همه مراسمات شادی و عزا اقوامشون شرکت کردم ؛ حالا که ما یه جشن عروسی تو شهر دیگه ای دعوت شدیم از فامیل من ، همسرم میگه من نمیام 

نمیدونم چیکار کنم ؟ عادت کرده فقط با اقوام خودش رفت و آمد کنیم ، مثلا اگه جایی ما را برای مهمونی شام دعوت میکردن منو مجبور میکنه از ساعت 6 عصر برم خونه اون میزبان 

دیگ نمیتونی تغییرش بدی

کاش گفته های خودتو انجام میدادی کاش خیلییی جا ها نمی رفتی

اشتباع از توعه

از این ب بعد زیاد نرو خونه نامزدت باهاشون هیچ مراسمی نگو هیچچچ

جز نزدیک های درجه اول

سعی کن همه جا با مامان بابای خودت دعوت شدی نامزدتم ببری 

ببین اگ این کارا رو نکنی بعد عروسی 

نمیزارع با خانواده خودت زیاد رفت و امد کنی

ووووو خیلی سخته اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من باشم اول باهاش حرف میزنم 

میگم ما زوج هستیم نمیشه که نیای

باید با هم بریم ما یه خانواده هستیم 

من میخوام فامیلم تو رو ببینن میخوام ببینن چه شوهر خوشگل خوشتیپی دارم و .... از این جور حرفا که خوشش بیاد 

آخرسر اگه نیاد خودم میرم و اهمیت نمیدم به نیومدنش و وانمود میکنم به به چقدر خوش میگذره و چقدر خوش گذشت و کاری میکنم یکم ازم بی خبر بمونه که دفعه بعد تکرار نکنه و حتما بیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم اگه از الان تونستی عادتش بدی ک فامیلای شماهم مهم هستن و باارزش و شما دوس داری توی تمام مراسمات خانواده خودت مثل خانواده اون شرکت کنی ک بردی.‌..در غیر این صورت عادت میکنه و همین روال پیش میرهاما با دعوا نه با زبون خوش و صحبت سیاست

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙