2777
2789
عنوان

رفقا بیاین بزنیم بخونیم و برقصیم 💃🏻💃🏻💃🏻😁

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر مال خودمه 😐😂 @melikajbb   ملیکااااااااا

اصلا ملیکا برا خودت میخای چیکارش کنی؟ دارم یکی یکی دوستامو از دست میدم از نی نی سایت گرفته تا دوستای واقعیم (مجازی)از وقتی دوستم رفته حوصله بحث ندارم پکرم 🥺 نمیزارید ادم ۲ دیقه ب یکی حرف بزنه مرسی حالمو بدتر کردی🥺لااقل ۱ رفیق فاب توی نی نی سایت داشتم 💔اونم ملیکا حالا اونم ببرید 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اصلا ملیکا برا خودت میخای چیکارش کنی؟ دارم یکی یکی دوستامو از دست میدم از نی نی سایت گرفته تا دوستای ...

وا 😐

عزیزم باهات شوخی کردم عشقم 🥺❤️

ببخشید اصن نصفش میکنیم کلش مال من تنش مال تو خوبه؟

بخدا نمی‌خواستم ناراحتت کنم عزیزم ❤️

army:)..

اصلا ملیکا برا خودت میخای چیکارش کنی؟ دارم یکی یکی دوستامو از دست میدم از نی نی سایت گرفته تا دوستای ...

باشه باو مال تو قهر نکن حالا ❤️

منم مثل تو تو واقعیت همه رفیقامو از دست دادم 🙂💔

باشه باو مال تو قهر نکن حالا ❤️ منم مثل تو تو واقعیت همه رفیقامو از دست دادم 🙂💔

این چند روز اعصابی برام نمونده نه دوستی نه چیزی دوستم ۱۰ روز پی ام نداده اوایل ۲۴ ساعته پی ام میداد الان یه سلام خشک فقط🙃

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بیا اصن دیگه مال تو من چند تا دارم 🌸🙂

خاستم باهات شوخی کنم عزیزم 🌹

ولی تو نی نی سایت یه عالمه رفیق خوب پیدا میشه که خیلی ازشون دارم و عاشقشونم ❤️👍

دقیقا 🤏❤