2777
2789

بچه ها من خیلی دوست دارم گواهی نامه بگیرم و واقعا بهش نیاز دارم .اما همش‌میترسم و رفتن به کلاس رانندگی رو به تعویق انداختم.

تو ذهنم یه باور غلط دارم که اونایی که قدشون بلنده و هیکلی آن میتونن راننده خوبی بشن .من که ریزه میزم🥲

فقط بیاین از تجربه موفقیت امیزتون تو رانندگی بگین بیاین ترسم رو بریزید واقعا خسته شدم. 

اگر ریز نقش هستید و خوب رانندگی میکنید هم بگید 

مرسی 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت منطقی نیس

چن سالته؟

من از ۱۶ ۱۷ سالگی بابام بم رانندگی یاد داد ۱۹ گواهینامه گرفتم الا ۲۲ ام راحت با ماشین هر جا میخام میرم همه میگن رانندگیم خوبه❤😂

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
حرفت منطقی نیس چن سالته؟ من از ۱۶ ۱۷ سالگی بابام بم رانندگی یاد داد ۱۹ گواهینامه گرفتم الا ۲۲ ام ر ...

میدونم منطقی نیست ولصلا رانندگی یه چیز بدیهیه الان .آما نمیدونم واقعا چیکار کنم .

۲۴سالمه .و واقعا الان ماشین لازمم.

ولی همش ثبت نام رانندگی رو به تعویق ميندازم.