2777
2789
عنوان

توروخدا همه بیاین یه لحظه

206 بازدید | 5 پست

سلام تورو خدا جوابمو بدید انگار دختر خودتونم من 16 سالمه آبان ماه  میشه 17 شش ماهع روزگارم سیاه شده کارم فقط گریه و ناله کردنع با خدا قهر کردم نمیدونم چرا همیشه تو روزای سخت تنهام می‌زاره همیشه گریه هامو میبینه و کاری نمیکنه خسته شدم به خدا از مادرم که از دشمن برام بدتر شده حال و روزم رو میبینه و مراعات نمیکنه و عین رادیو خراب فقط ور ور در گوشم حرف میزنم گیر میده و اذیتم می کنه نه میتونم سر نماز برم نه قرآن نه خانواده نه دوستام خستم دلم گرفته چرا باید طالع من اینطوری باشه 

توروخدا بگید چیکار کنم تا آروم بگیرم کارم فقط شده استرس کشیدنو گریه کردن 😭😭😭

تو این شش ماه خیلی اتفاقا سرم اومد که حال روحیم خوب نیس🖤💔

یه صلوات بفرس
عزیزم مشکلت چیه؟

گلم شش ماه پیش یه اتفاقی برام افتاد که نمیشه اینجا بگم کلا نابود شدم از خدا دور شدم افسردگی گرفتم نمیدونم چیکار کنم حالم بهتر سه واقعا دارم نابود میشم

یه صلوات بفرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.