2777
2789

شینیون و ناخن کاری چون بدرد میخوره

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ب ارایشگری خیلی دارم

ببین من هم سه تا تخصصی برداشتم هم پیرایش معمولی که کارت همه رو واسعه  راه انداختن سالن داشته باشم ولی از همشون جز گریم بدم میاد دستمم تو کوتاهی اصلا خوب نیست نه این که بد بزنم مثل بقیه سریع نیستم اصلا رو اعصابمه خیلی باید دقت کنم الکی حساس بازی در میارم ،باید خودت ببینی از چی بیشتر لذت میبری 

ببین من هم سه تا تخصصی برداشتم هم پیرایش معمولی که کارت همه رو واسعه  راه انداختن سالن داشته با ...

الان شما کار میکنین؟

من ناخن خیلی دوست داشتم ولی با سیستم بدنم جور نیست چون زود خسته میشم ولی الان میشم یا میکاپ یا فشیال ولی هیچ تخصصی ندارم و نمیدونم ایا خوبن یا ن و درامد دارن ک خرج کنم؟

بچه ها نخندین🚶‍♀️
الان شما کار میکنین؟ من ناخن خیلی دوست داشتم ولی با سیستم بدنم جور نیست چون زود خسته میشم ولی الان ...

الان اگه کار میکردم اینجا نمیتونستم بیام 😅😅😅بخاطر دیسک کمرم فعلا گذاشتمش به چند ماهی  کنار با این که درآمدم خوب بود ،ببین میکاپ بیشتر خود سالن دارها انجام میدن مخصوصا عروس رو این روزا کمتر کسی واسعه میکاپ هم میاد تقاضای کارش کمه مگر این که حرفه ای باشی ،بیشتر الان کراتین ناخن مژه ،رنگ کار خیلی درآمد دارن