dorzad69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 143 عنوان لرزش شکم 196 بازدید | 10 پست سلام دخترم تو این هفته دوبار توخواب شکمش یه لرزی داشته مثل دل دل زدن بعد نفس عمیق میکشه یازده ماهشه بنظرتون علتش چیه؟ 1402/04/13 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6901 فکر کنم عصبی باشه خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6901 محیط خونه متشنج نیس؟ یا خودت براش با آرامش وقت می ذاری؟ یا دوران شیردهی بارداربت تو حالت اعصاب خردی نبوده؟ خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
ava2332 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 4393 نبض چجوری منظورتون چجوریه؟ ینی شکمش مخصوصا قسمت بالای شکم سمت معده با هر ضربان قلب ضربان داشته باشه جوری که مشخص باشه
dorzad69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 143 محیط خونه متشنج نیس؟ یا خودت براش با آرامش وقت می ذاری؟ یا دوران شیردهی بارداربت تو حالت اعصاب خردی ... تاچهل روز بدترین شیرو خورده یه اتفاقاتی افتاد که خیلی استرس شدید داشتم و افسردگی بعد از زایمان
dorzad69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 143 ینی شکمش مخصوصا قسمت بالای شکم سمت معده با هر ضربان قلب ضربان داشته باشه جوری که مشخص باشه نه حالت لرزه مثل وقتیکه آدم گریه میکنه دل دل میزنه
ava2332 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 4393 نه حالت لرزه مثل وقتیکه آدم گریه میکنه دل دل میزنه نمیدونم بهتره ببری دکتر
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6901 تاچهل روز بدترین شیرو خورده یه اتفاقاتی افتاد که خیلی استرس شدید داشتم و افسردگی بعد از زایمان پس شاید عصبی باشه شاید خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6901 چون خودم استرس که میاد سراغم این جوری میشم من بیشتر تو پاهام هس خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!