2777
2789

خودم شاغلم خونواده ام همش درامدمو مسخره میکنن با اینکه اندازه بابام درامد دارم تازه بابام تو اون سن رسیده به اون. 

همش میگن دو قرون پول میگیری 

من هر چی سرمایه داشتم دلار خریده بودم امروز هیچی ته حسابم پول نبود رفتم یکی از اونا فروختم بزنم به کسب و کار جدیدم

از شانش من مادرم نخود تو دهنش خیس نمیخوره سر سفره برگشته با خنده و مسخره میگه بچه دلار فروخته هاهاهاهاها!

بقیه ام مسخره کردن که دیدی گفتیم درامدت کمه

در حالی که من اونا رو برا پس انداز خریده بودم با همون درامد 

منم با حرص گفتم به کسی چه ربطی داره؟ آدم نمیتونه پول خودشم تو این خونه خرج کنه؟

ای کاش یکی بود که پشتم بود نه عشق دارم نه خونواده ام درسته همش دلمو میشکنن

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمدت چقده؟

بیخیال مهم اینه دسترنج خودته

منم درآمدم کمه ولی خیلی باارزشه برام

مادرشوهرم اینا غیرمستقیم مسخره میکنن

هی می‌پرسه چقد پول جمع کردی چندتا عروسک دوختی😑😔

ولی برام مهم نیس  من از صفر شروع کردم یه روزی به جاهای بالا میرسم تو کارم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
چقدربد که این حرفارو زدن ..شاید شغلتو دوست ندارن چون فکر میکنن لیاقتت بیشتره و استعدادت تلف میشه بنظ ...

اتفاقا شغل خوبی دارم ولی انگار از خورد کردن من لذت میبرن از اینکه اعتماد به نفس داشته باشم میترسن

درآمدت چقده؟ بیخیال مهم اینه دسترنج خودته منم درآمدم کمه ولی خیلی باارزشه برام مادرشوهرم اینا غیر ...

من ماهی ۱۰ تومن یکم اینور اونور میشه 

باز اون مادر شوهره غریبه اس ازش انتظار نمیره

ولی مادر خودم این حرفو بزنه مستقیم تیر خلاصه

باور کن نیاز مالی ندارم ولی حسرت یکی که اذیتم نکنه و پیشم باشه بهم اهمیت بده مونده تو دلم

میدونم سخته خانواده به جا اینکه پشتت باشن تیکه میندازن شما ب این رفتارشون حساسیت نشون نده تاتکرارنکنن

میدونم سخته خانواده به جا اینکه پشتت باشن تیکه میندازن شما ب این رفتارشون حساسیت نشون نده تاتکرارنکن ...

یه عمره رفتاراشون تکرار میشه اهمیت ندادم ولی امروز اعصاب درستی نداشتم به خاک و خون کشیدمشون