خوب داستان اینطوریه که چیزی که خیلی ذهنتو الان مشغول کرده یا سوالی در رابطه با آینده تو ذهنت میپرسی که حتما جوابش باید آره یا نه باشه .منم با توجه به حس ششمم جوابتو میدم مثلا تو ذهنت میپرسی امسال ازدواج میکنم ؟ بعد اینجا از من بپرس آره یا نه منم رجوع میکنم به حسم و بهت میگم بعد اگ دوس داشتی بگو سوالت چی بود
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️ هدفِ2️⃣: ۵۹✅️ هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردیبهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃♀️🏃♀️🏃♀️
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴