2777
2789
عنوان

دلم گرفته دو تا گوش میخوام برا درد و دل .بغض داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

بهش گفتم برو سه تومت دستی از یکی بگیر پول پیش را بدیم اعصابمون اروم بشه 

رفته به مادرش گفته ولی چون مامانش کارت نداد بهش و هی میگفت برم بیارم نگرفت از مادرش 

گفت حتما نداره که اینجوری گفت و تعارف کرد ای خدا 

ای خدا بذار حرفام بمونن تو دلم وقتی گوشی واس شنیدنشون نیست 

بذار بمونن تو دلم 

ولی خدایا منم دلم حسرت مادرشدنا داره 

حسرتشا میفهمی بی معرفت 

پس کی نوبت ما میشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
سلام چرااااا،،،زندگی بالاوپایین زیادداره همیشه که روی خوششو نشون نمیده

واس من تا بوده بی  پولی و بد شانسی بوده 

تا بوده نداری بوده 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تنها نیستی، من دقیقا مثل خودت بودم با این اختلاف که تو همین شرایط بد فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه، وقتی من تو خونه هیچی واسه خوردن نداشتم اقا سرش با یه زن مطلقه گرم بوده وهرچی پول داشته واسه اون واریز میکرده

من اصلا فکرشم نمیکردم تو این شرایط بد واسترس زا خیانت کنه،، همیشه اجاره خونه میموند، هیچی تو یخچال نداشتیم واسه خوردن، صاحب خونه جوابمون کرده بود، شبا اصلا نمیومد خونه میموند سرکار با وجود این که اصلا کارم نمیکرد چون بتونه با اون هرزه باشه، الان انقد عقده دارم نمیتونم ترکش کنم نه میتونم طلاق بگیرم زندگیم جهنمه،، قدر زندگی تو بدون اگه شوهرت بهت پایبنده وخیانت نکرده

عزیزم تو تنها نیستی، من دقیقا مثل خودت بودم با این اختلاف که تو همین شرایط بد فهمیدم شوهرم بهم خیانت ...

ای وای .واقعا مردا بی لیاقتن .بگو اخه به چیت مینازی .بمیرم واس دلت 

من یه بچه مریض رو‌دستمه شبا خوابم نمیبره روزا از سردرد مشت مشت قرص میخورم😔

بچتون چه مشکلی داره؟منم همیشه میگم خدایا شکرت سالمم .شوهرم سالمه و اهل خیانت نیست ولی واقعا بی پولی و فقرهممشکل کمی نیست

خداییش اینهمه منفی فکر میکنی مغزت نمیترکه از حجم منفی بافی 

واقعا از کجا متوجه شدین منفی نگرم؟

اره فقر خیلی خیلی بد حق باهاته  پسرم اوتیسمه حرفم نمیزنه😔

😔😔😔😔😔😔چقدر سخت

منم از بس ساختم و ساختم و ساختم از نداری و بی کسی خستم 

از اینکه هیچ کس نمیگه از کجا میارین تو این گرونی و چیکار میکنید

میدونم خودمم بخدا هم مالی هم این بچه  کمکی از دستم میاد واست عزیزم؟

الهی نه گلی دعام کن فقط 

دلم گرفته بود دیروز 

کلا این چند وقته حالم گرفته هست 

از بس هی از این و اون قرض گرفتم خسته ام 

شوهرم مرد بدی نیست ولی خب دستش خالیه حقوقش کمه و نه دنبال کار دومه نه دنبال اضافه کار موندن و نه زبون و زرنگی داره که تو کارش حقوقشا ببرن بالا 

این کارهاش رو مخمه 

میگن به مرد سرکوفت نباید زد ولی خب تا کی 

از اون طرف خودمم سرکار میرم ولی دیر به دیر حقوق بهم میده اون قد که کفاف هیچی را نمیده 

صاحب خونمون امسال هم رو اجاره گذاشت هم پول پیش 

هنوز کامل پول پیش جور نشده 

از اون ور بابام وضعش خوبه ولی هیچ وقت نمیگه این پول را بیا بگیر واس کمک 

چون از اول مخالف ازدواجون بود و میگفت طرف دستش خالیه 

چا میدونم والا 

دختری که نمیدونست نداری چیه حالا وسط سختیای زندگیه 

میدونم خودمم بخدا هم مالی هم این بچه  کمکی از دستم میاد واست عزیزم؟

ولی خب من دیروز دلم گرفته بود و اونجور حرف زدم امروز که با وجود خمه اون مشکلا یکم اروم ترم همش میگم خداراشکر بابت سلامتی که بهمون دادی مشکل مالی حل مشه ولی مریضی نه 

شمام خیلی خیلی سخته شرایطتت و فقط خدا کمکت کنه 

چه دل بزرگی دارن خونواده بچه های کم توان 

چی میشه گفت