2777
2789
عنوان

ارتباط مرده با خانواده اش

132 بازدید | 15 پست

حدودا سه ساله که مادربزرگم فوت شده این روزا انقدر دلتنگشم که خدا میدونه خیلی دلم میخواد ببینمش ولی نمیشه  اما چند وقت پبش شنیدم که مرده ها میتونن تبدبل به پرنده یا حیوانات دیگه بشن تا خانوادشون رو ببینن راسته ؟؟؟، شما تاحالا این حس رو داشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نشنیدم.

فقط احادیث و روایاتی که دیدم میگن مومنان بر اساس اعمالشون میتونن برن خانوادشونو ببینن. کمترینش هر جمعه و بیشترینش هر روز.

ولی ما یه اعتقادی داریم که میگه وقتی مرده یهو بیاد تو ذهنت و ولت نکنه هدیه میخواد. براش خیرات بدید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

آره منم شنیدم 

و شبی که داداشم رو از دست دادم یه پروانه خیلی بزرگ امد تو خونه پرواز میکرد و گاهی می‌نشست انگار که به بیقراری و گریه و زاری ما نگاه می‌کرد 😭

از اون موقع به بعد تقریبا هر شب تو خونمون یه پروانه کوچیک یا بزرگ میبینم 💔💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اره کاملا راسته تازه تناسخ هم راسته حوری  اینطور چیزا هم راسته

یکی میگفت من که الان شانس نداشتم تو زندگی بعدیمم یه گربه  سیاه میشم😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آره منم شنیدم  و شبی که داداشم رو از دست دادم یه پروانه خیلی بزرگ امد تو خونه پرواز میکرد و گا ...

منم از وقتی مامان بزرگم مرد یه گنجشک میاد حیاط حتی تو خونه هم میاد

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.