2777
2789

بابام ۳ساله فوت شده دیشب خواب دیدم بابام بیرون بود خبر مرگشو اوردن خونه برا منو مامانم وداداشم ویکی از داداشم کوچیکتره باگریه گفت میگن روسر بابا ازین بالابرا ک برا بنایی هس سیمان اینا داره افتاده سرش له شده وفوت شده من بقزم ترکید ومامانم هممون گریه میکردیم توخواب خیلی حالم بد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزییم ممنون ولی خیلی اغونم ازین خواب میگم شاید بالام روحش اروم نیس از یچیزی

ن عزیزم مشکلت تو زندگیت بصورت پدر خدابیامرزت اومده نشون دهنده اینه ک آرامش فکریت بهم ریخته هست ربطی ب اون خدا بیامرز ندتره خوابت نگران نباش

باشه عزییم ممنون ولی خیلی اغونم ازین خواب میگم شاید بالام روحش اروم نیس از یچیزی

خواب که تعریف میکنی هرکسی ممکن تو ذهنش یه تعبیری بدی  بکنه و براتون بد بشه 

بگو ان شالله که خیر  و حتما صدقه بده.

تازه وقت خواب و ساعت خواب و‌.. هم خیلی مهم و تاثیر داره

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
عزیزم تعبیر خوابت درمورد خودته یعنی ی سری مشکلات و چالشایی تو زندگیت داری و واسش تلاش میکنی 

جدی عزیزم خدا کنه منک همش مشکل واسترس و بدبختی دارم دیشب رفتم دکتر یه عالمه دارو داد امپول داد گف خیلی استرست بالاس ضربان قبلت بالاس فشارت بالاس میشه برا این باشه بابام برام نگران باشه😓اخه بابام منو ازهمه بیشتر دوس داشت😓خودش همش میگفت تا لحظه مرگش 

خواب که تعریف میکنی هرکسی ممکن تو ذهنش یه تعبیری بدی  بکنه و براتون بد بشه  بگو ان شالله ...

ممنونم عزیزم باشه انشالله خیر باشه ساعتسو نمیدونم عزیزم صبح ک بیدار شدم دیگ یادم اومد خابم

ن عزیزم مشکلت تو زندگیت بصورت پدر خدابیامرزت اومده نشون دهنده اینه ک آرامش فکریت بهم ریخته هست ربطی ...

خیلی ممنونم عزیزم حتما پس سر همینه گ دیشب حالم بد شد رفتم دکتر مرسی عزیزم گ بهم ارامش دادین چون برا پدرم خیلی ناراحت شدم گفتم بااین خواب

آخی بمیرم واسه دلت💔😭خدا رحمتش کنه نور ب قبرش بباره

خدا نکنه عزیزم نگو اینو انشالله صدسال عمر کنید باخوشی فراتبشم من مرسی خدا رفتگان شمارم بیامرزع مهربونم 🥰😘😘😘🙏

خیلی ممنونم عزیزم حتما پس سر همینه گ دیشب حالم بد شد رفتم دکتر مرسی عزیزم گ بهم ارامش دادین چون برا ...

فداتشم عزیزدلم بخدا نگران نباش فقط ناراحت بودی و استرس و مشکل داری تو زندگیت بصورت  مرگ پدرت ب خوابت اومده اصلا نگران روح اون خدابیامرز نباش مشکل تو زندگی خودته فقط

خدا نکنه عزیزم نگو اینو انشالله صدسال عمر کنید باخوشی فراتبشم من مرسی خدا رفتگان شمارم بیامرزع مهربو ...

قربونت برم امیدوارم ب حق حضرت ام البنین و پسرشون قمر بنی هاشم ک مشکلت و گره زندگیت باز شه عزیزم از ته دلم برات دعا کردم و از خداخواستم... 🙏🙏🙏🙏واسه شادی روح پدر عزیزت صلوات فرستادم