2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بری دانشگاه آزاد بدون کنکور . رشوه بدی لیسانست  رو بگیری ‌ چند مورد اینکاررو کردن . حتی نمیدونن ۲ بعلاوه ۲ چنده .‌جه برسه درس خونون در دانشگاه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میتونی بری دانشگاه آزاد بدون کنکور . رشوه بدی لیسانست  رو بگیری ‌ چند مورد اینکاررو کردن . حتی ...

من خودم درس خوندم.... یکی از دوستام دیپلم هم نداشت الان شنیدم رفته مدرک خریده و میگه قابل استعلامه و میره سرکار.... واقعا مگه میشه😑

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
من خودم درس خوندم.... یکی از دوستام دیپلم هم نداشت الان شنیدم رفته مدرک خریده و میگه قابل استعلامه و ...

پارتی پبدا کرده  بهش نمره دادن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یکی از آشناهامون بیست سال پیش پول داد بهش نمره دادن دیپلمش رو گرفت

از فامیلای من‌پول هم نداد . پارتی داشت . براش نمره دادن دیپلم گرفت . بعد رفت بدون کنکور دانشگاه آزاد ‌ اونجا هم درس نخوند با پارتی و.... نمره دادن الان استخدام آموزش پرورشه . در ازمونش ام دست بردن  چون ۲ بعلاوه ۲ رو بلد نیست بگه ۴ .  هر کی شنید استخدام آموزش پرورش شده تعجب کرد چون گفتن بلد نبود اسم خودشم درس بنویسه چه برسه آزمون 

من خودم درس خوندم.... یکی از دوستام دیپلم هم نداشت الان شنیدم رفته مدرک خریده و میگه قابل استعلامه و ...

سلام خوبی میشه شماره دوستتو لطف کنی بدی منم مدرک میخام اگه اوکی باشه خودت یه شیرینی توپ پیشم داری 09115283424 پیام بدین