2777
2789

کودکان دوست دارند وسایل شان را به هم بریزند و کودکان سنین پایین اصلا فکر نمی کنند چیزی را به هم ریخته اند.آنها هر چقدر بیشتر وسایل شان را برای بازی کردن به دورشان بریزند بیشتر لذت می برند و بعد از مدتی خانه شما شبیه حراجی‌های لباس یا اسباب بازی میشود و شما همیشه در حال غر زدن سر کودک خود هستید

در این شرایط از چه راهکارهایی استفاده کنیم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میزاشت راحت بریزه و بپاش کنن دوتا خواهرام ولی تا مهمون سرزده میومد گریه میکرد بعدش و عصبی و یه دعوا داشتیم 

کم پیش میومد ولی آدم بی فرهنگ که زنگ نزده میرم مهمونی اونم خونه بچه داری خیلی بد بود ، 😑

کودکی ندارم و نمیتوانم نظر محکمی بدهم ولی به مظرم ریخت و پاش کودک تا یک سنی طبیعی و لازم است ولی با بزرگ شدنش باید کم کم مهارت های لازم را اموزش ببیند

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من تا حدود ۳ سالگی اجازه دادم ریخت و پاش کنه حتی باهم می‌نشستیم و اسباب بازی ها رو روی سرمون میریختیم و میخندیدیم بعد یواش یواش بهش یاد دادم وسایلش رو جمع کنه باهم مسابقه میزاریم میگم من آشپزخونه رو مرتب میکنم تو اتاق خوابت رو هر کی برنده شد باید شب برای اون یکی قصه بگه یا نمایش بازی کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه وقتا با هم جمع میکنیم

یه وقتا خودش جمع میکنه

یه وقتا هم که مهمون سرزده میاد و نمیرسم جمع کنم و اعصابم به هم میریزه اون موقع میدونه اگه حداقل یه مقدارشو جمع نکنه کلا از دم دستش جمع میکنم دیگه نمیارم واسش🫤 چون چندباری که خیییلی خونه رو به هم ریخته و مهمون سرزده اومده و حتی یه کمشم جمع نکرده این کارو کرده م 🫤

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و هوش مصنوعی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.