2777
2789
عنوان

دارم میرم برای سونو لطفاً برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه عزیزم اول سالم باشه بعدم از خدا میخام پسر باشه 

انشالله که حکمتت و حاجت دلت یکی باشه برات دعا میکنم از ته دلم انشالله تو دلیت یه گل پسره😍😍😍😍

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
عزیزم سمت راستمه...والا میگفت هنوز زوده برای جنسیت صبر کن اگه عجله داری ۱۶هفته بیا

ابنجوری که تو عکسه بر عکسش کنی میشه سمت راست ولی خب بچه می‌چرخه یجا نمیمونه

انشالله که حکمتت و حاجت دلت یکی باشه برات دعا میکنم از ته دلم انشالله تو دلیت یه گل پسره😍😍😍😍

مرسی فداتشم توکل بخدا حالا تا یکماه دیگه متوجه میشم....انشالا شمام حاجت روا بشین 

مرسی فداتشم توکل بخدا حالا تا یکماه دیگه متوجه میشم....انشالا شمام حاجت روا بشین 

قربونت برم گلم ممنون حامله ای دعات پیش خدا میگیره برام دعا کن خدا بزودی بهم یه پسر سالم بده خسته شدم از انتظار...💔💔💔

قربونت برم گلم ممنون حامله ای دعات پیش خدا میگیره برام دعا کن خدا بزودی بهم یه پسر سالم بده خسته شدم ...

عزیزم چشم قابل باشم حتمن دعات میکنم انشالا بحق این عید خدا بهت ی پسر سالم و صالح ببخشه...عزیزم چند تا بچه داری؟

عزیزم چشم قابل باشم حتمن دعات میکنم انشالا بحق این عید خدا بهت ی پسر سالم و صالح ببخشه...عزیزم چند ت ...

یه دختر دارم ،ده ماه پیش دو قلو خارج رحم باردار شدم لولم ترکید یه لوله دارم فقط، چند ماهه اقدامم ولی خبری نیست  خیلی نگرانم که  دیگه نتونم بچه دار بشم

یه دختر دارم ،ده ماه پیش دو قلو خارج رحم باردار شدم لولم ترکید یه لوله دارم فقط، چند ماهه اقدامم ولی ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم توکلت بخدا باشه منم باور کن نزدیک یسال اقدام بود نشد یبارم پوچ بود که کلی بدبختی کشیدم سرش تا بعد دیگه شوهرم میگفت بیخیال ولی یهو خدا برامون خواست من گفتم برم دکتر ولی شوهرم میگفت نه بسپار بخدا فکرتم آزاد کن بیخیال انشالا برای شمام بزودی میشه

خدا برات حفظش کنه عزیزم توکلت بخدا باشه منم باور کن نزدیک یسال اقدام بود نشد یبارم پوچ بود که کلی بد ...

زنده باشی عزیزم خدا بچه های شمارم بهتون ببخشه ،خدا رو هزار بار شکر که خدا جواب دلتو داده انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه

،من خدا به دخترم رحم کرد رفته بودم تو کما نزدیک بود بمیرم  جلو دخترم بیهوش شدم افتادم بچم  ترسید تا مدتی تو شوک بود بعد عمل دستام بخاطر سروم کبود خون مرده بود دخترم میترسید نزدیکم بشه حتی تا مدتی بغلم نیومد خیلی عمل سختی داشتم  همیشه بخدا میگم خودت دیدی تا پای مردن رفتم چقدر سختی کشیدم خودت جواب دل شکستم و بده دیگه توکل بخدا هر چی صلاحمه پیش بیاد .

زنده باشی عزیزم خدا بچه های شمارم بهتون ببخشه ،خدا رو هزار بار شکر که خدا جواب دلتو داده انشال ...

عزیزه دلم ممنونم ...اخ بچه ها خیلی روحیه لطیفی دارن خدا برات حفظش کنه و انشالا خدا ب دلت نگاه بکنه بهت ی پسر سالم وصالح ببخشه...انشالا همیشه تنتون سالم باشه