2777
2789
منم بار سوم ديروز رد شدم موقعي که ميشيني صادرکات تو ذهنت بيار به ترتيب انجام بده.ديروز منم رفتم خيلي ...

منم دوبلم عالی شد گفت حالا دنده عقب برو

مربیم بهم گفته بود بعد دوبل واسه دنده عقب یک دور و نیم فرمونو بچرخونم یادم رفت ماشین کج شد

یبار بهت فرصت مجدد داد بازم کج رفتم

دفعه سوم با حالت استیصال نگاش کردم گفتم ی فرصت دیگه بده گفت باشه و من بازم فرمونو نچرخوندم و ماشین کج شد  

گفت بسه دیگه؟     گفتم اره

دیگه فعلا نرفتم واسه ازمون مجدد

سلام بر آن‌ها که روزگار بر آن‌ها سخت گرفت، اما آن‌ها بر هیچکس سخت نگرفتند🌱
خانما منم قراره امتحان بدم  نکته هارو بگید خیلی استرس دارم😪

ببین عصن نکته ای نیس طرف از راه رفتنت میفهمه بلدی یا نه 

ولی اول صندلیت چک کن کمربند ببند ایینه هات تنظیم کن دنده خلاص باشه ماشین ک روشن کردی راهنما بزن از پارک بیای بیرون خیلی اسونه لامصب😂

استررررسم نداشته باش فوقش رد میشی 

نمیکشنت ک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عصن نکته ای نیس طرف از راه رفتنت میفهمه بلدی یا نه  ولی اول صندلیت چک کن کمربند ببند ایین ...

بحث حیثیت وسطه رد شم چندبی فرهنگ هستن اطرافم بهم میخندن خیلی بی فرهنگن البته خانمه بامن ثبت نام کرده😪

فداتشم ردم کرد فقط تو دنده استارت زدم ماشین پرید جلو گفت برو پایین😶‍🌫️

منم روزی ک قبول شدم رو دنده بود . استارت زدم روشن شد سریع کلاچ و گرفتم دنده یک زدم حرکت کردم . گفت چرا تو دنده استارت زدی . گفتم جناب سرهنگ بچه ها ک رد میشدن میپرسیدیم چرا رد شدین سه نفر و همینجوری بخاطر همین رد کردین منم اگ توجه کنین خاستم خلاص کنم ولی هرچی زور زدم دنده خلاص نشد مجبور استارت زدم وگرنه خنگ نیستم که از چیزی ک بچه ها رو همه رو بخاطرش رد کردین بیفتم   
هیچی همون روز رفتیم جلو تر بعد سر تقاطع گفت دور بزن گفتم ممنوعه گفت دور بزن گفتم ممنوعه ولی بخاطر حرف شما باشه دور میزنم . بعد هی میگف مثل اینکه دوس نداری قبول بشیا منم گفتم وا مگه چیکار کردم اخه قیافمم مظلوم میکردم . بعد هیچی دور زدیم کوچه هم باریک ی دنده عقب مشتی اومدم و رفتیم جلو گفت پراید و دوبل کن . اونقد خسته بودم ینی اصن حس و حالشو نداشتم . همینجوری دوبل زدم بدون حساسیت چون قبلش زیاد تمرین کرده بودم شاید یک دیقه هم نشد دوبل زدنم . بعد گف از پارک خارج شو دوباره سر تقاطع گفت همینجا پارک کن گفتم ممنوعه پارک کردن سر تقاطع باز تقاطع و رد کردیم اونورش گفت پارک کن گفتم ممنوعه گفت ای خدا بگم چیکارت کنه پارک کن بعد گفتم باشه چون شما میگی پارک میکنم . بعد گفت بزار رو حالت دنده پیاده شو بعد پیاده شدم گف بیا جلوم وایسا هیچی کد ملیمو پرسید و یه چند تا چیز دیگ ک مطمئن شه خودمم بعد گف وسط عید اخه وقت بدنیا اومدنه ک تو 3 فروردین دنیا اومدی . منم گفتم دیگ ببخشید  
هیچی برا بار چهارم این شکلی قبول شدم . دفعه های قبلش همش بخاطر پارک دوبل ردم میکردن . اونقد وقتی قبول شدم خوشحال شدم ک نگو و نپرس

هیچ چیز دائمی نیست
فداتشم ردم کرد فقط تو دنده استارت زدم ماشین پرید جلو گفت برو پایین😶‍🌫️

فدای سرت گلم

خب مسلمه که این چیزای ابتدایی رو میدونستی فقط استرس بهت غلبه کرد .سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی افسر هم یه آدم مثل همه س.. اصلا مهم نیست، اونقدر تکرار تمرین کن که استرس نداشته باشی.بشین پشت فرمون و بدون فکر کردن به امتحان با عشق رانندگی کن.مطمعنم تو میتونی.منتظر خبرای خوبتم 🌷🌷🌷