2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار خوش سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست

کنار شام هم یا برای بعد شام میتونی ژله بستنی درست کنی یا ژله های چند رنگ لایه لایه تو جام روشو با میوه تزیین کنی میتونی کیک بپزی مثل کیک هویج یا پای سیب یا شکلاتی همراه چای یا قهوه 

شکر و ابجوش و زعفران مخلوط کنید بزارید خنک بشه بعد تخم شربتی هم خیس کنید یخ خورد شده هم درست کن ...

یه کاربر دیگه یبار شربت شیک خواست،من اینو پیشنهاد دادم.گفت شیک و با کلاس نیست،در عوض شربت آماده‌ی سن ایچو خیلی پسندیده بود😂😄

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر دیگه یبار شربت شیک خواست،من اینو پیشنهاد دادم.گفت شیک و با کلاس نیست،در عوض شربت آماده‌ی سن ...

اخ من شربت اماده ها طعمشونو دوس ندارم 

شربت بهار نارنج و نعناع خوشم میاد 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

چایی تو با گل محمدی کمی دارچین هل بزار دم بیاد طمع بی نظیری داره تونستی زعفرون هم باهاش دم کن 

روش غنچه گل محمدی بزار 

لیوان هات متوسط باشه 

برای شربت نمی‌دونم چه شربتی هر کس ی سلیقه داره ولی میتونی شربت کهکشانی درست کنی خیلی شیکه 

اگه نه تخم شربتی رو خیس بده بریز داخل قالب یخ 

یا میتونی برای یخ هات داخل یخ گل بزاری مثلا همون غنچه گل محمدی بزار خیلی قشنگ میشه 

🎀

اون حال نداشته اینهمه کار کنه به سن ایچ رضایت داده در واقع سطح سلیقه اش را با میزان حال در بدنش ...

دقیقا موافقم باهات😂وگرنه خداوکیلی شیک تر فک نمیکنم چیزی باشه دیگ میشه شبیه نوشیدنی های کافی شاپی دیگ 

اون از گشادی رنج میبرده قطعا😂

اخ من شربت اماده ها طعمشونو دوس ندارم  شربت بهار نارنج و نعناع خوشم میاد

آره ،شربتهای خوشمزه‌ایی هستن.

میتونین هم  آب هندونه،طالبی،انبه یا هویج بگیری،بستنی وانیلی  و یخ بریزی توش و میکس کنی،مثل میلک شیک.

خیلی خوشمزه میشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اخ من شربت اماده ها طعمشونو دوس ندارم  شربت بهار نارنج و نعناع خوشم میاد

من همیشه تابستون برای مهمان شربت زعفرون و بیدمشک و گلاب درست میکنم.

هرکی خونم خورده خوشش اومده.

هم آرامبخشه هم طعمش به یاد موندنی.

البته چندتا قطره آبلیمو هم اضافه کنی فوق العاده میشه.

کنارچایی هم نبات شاخه‌ای و کیک شکلاتی خونگی بزار

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
من همیشه تابستون برای مهمان شربت زعفرون و بیدمشک و گلاب درست میکنم. هرکی خونم خورده خوشش اومده. هم ...

عزیزم دستور درست کردنشو بهم بهم بگو لطفا شربتارو چقدر اضافه کنم چطوری درس کنم ممنون🌹

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
عزیزم دستور درست کردنشو بهم بهم بگو لطفا شربتارو چقدر اضافه کنم چطوری درس کنم ممنون🌹

روز قبل شکر و آب و بزار رو حرارت بجوشه یه کم قوام بیاد. وقتی خاموش کردی زعفرون بریز میشه شربت زعفران.

داخل پارچ حدود یک چهارم پارچ شربت زعفرون

یک سوم لیوان عرق بیدمشک

یک چهارم هم گلاب بریز

حدودا یک تا دو قاشق غذاخوری هم آبلیمو(لیمو تازه باشه بهتره). بسته به ذائقه تون داره.

اول یه قاشق بریز بچش اگه کم بود بیشتر بریز. در کل با چشیدن اندازه هرچی کم بود اضافه کن.

تخم شربتی هم با آب گرم خیس کن بهش اضافه کن.

نوش جان😊

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!