2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 95 پست
بله

استارتر پرسیدن خونوادتون میدونن تو سایت نی نی یارین؟

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

بر پا،....سلام وقت شما بخیر،برررررجا

خانم اجازه نگید بمونن ،تو خماریش،

خانم امتحان میگیرید

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
اره فکر میکردم خوابه بنده خدا🤭

نه تا صبح بیداره 🥲❤

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بر پا،....سلام وقت شما بخیر،برررررجا خانم اجازه نگید بمونن ،تو خماریش، خانم امتحان میگیرید

دیگه گفتن 😂🤣

نه دیگه ازم امتحان نخوایید    

ازاین بچه های اخر کلاس نشین بودی مثل خودما،از امتحان فراری،عاشق شیطونی

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
ازاین بچه های اخر کلاس نشین بودی مثل خودما،از امتحان فراری،عاشق شیطونی

کاربر عزیز پست شما غیراخلاقیه

بووووووم

همکارم گذاشته .خودم غش کردم از خنده اخه این چیه    

خیلی بامزس،خیلی دلم خواست بذارم ،ترسیدم مثل نارنجک بترکم،اخه کاربری قبلیم،یک نفر الکی گفت فکر کنم این کاربر مرده وگزارس زد،

چنان ترکیدم که گفتم بغغغغغغ

کاربر عزیز پست شما غیراخلاقیه بووووووم

اخ قلبم،اینو خودم گذاشته بودم،تا خوندم تماااااام بدنم دااااغ شد،ی دفعه یخ کردم