2777
2789
عنوان

کمکم کنین برگردم ب اون رابطه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
چجوری با یه غریبه اینقد دوست میشید اصلا نمیتونم فقط در خد سلام احوالپرسی اونم تلفنی یا سالی یبار همو ...

اره اتفاقا غریبه بود مجازی اشنا شدیم خودشم تو شهر خودمون

دوستاشم هم مدرسمون بود از اون طریق تونستم ببینمش خیلی صمیمی شدیم عین ی خواهر

اصلا چشمام نمیخادباور کنه تموم شده

حتما قسمت بوده یا چی🥲💔

نه بخدااا اون دوسال ازم بزرگ بود بخدا هرچی میشد دعوا مینداخت من چندبار غرورمو شکوندم گفتم ببخشید در ...

عزیزم یه جوری تعریف میکنی کسی که میخونه احساس میکنه قضیه چقدر جدیه در صورتی ک مسائل دوستی اصلا جدی نیستن مگر اینکه بخواد توش ماجراهای بزرگی اتفاق بیوفته تا برا منی ک ۲۵ سالمه یه جریان جدی ای باشه دوست هر چقدرم صمیمی باشه ممکنه یه روز تموم بشه اصلا عجیب نیست یا جدی نیست ک بخوای خودتو براش ناراحت کنی اونقدر تو زندگی ادم دوستایی میاد و میره ک باور میکنی هیچ هم جدی نبوده بیخیال باش بابا دنیا دو روزه دنبال حال خوب باش هر کی اذیتت میکنه فاصله بگیر خودت مهمتری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروقت از این قول و قرارا با کسی گذاشتم باهاش کات کردم آخر

الان این رابطه رو میتونم درستش کنم؟چون تولدش کادو خریدم اونم برام خرید

خیلی قهرو آشتی داشتیم

نمیدونم درست میشه یا نه فکرم فقط ب اونه

عزیزم یه جوری تعریف میکنی کسی که میخونه احساس میکنه قضیه چقدر جدیه در صورتی ک مسائل دوستی اصلا جدی ن ...

بله حرفاتونم درسته

ولی احساس میکنم اون تنها میتونست کنترلم کنه راه راستو بهم نشون بده

کلا خوب بود ولی اشکالش اینجا بود دعوا زیاد داشتیم

الان این رابطه رو میتونم درستش کنم؟چون تولدش کادو خریدم اونم برام خرید خیلی قهرو آشتی داشتیم نمیدو ...

نمیدونم

من که اصلا نمیرم سمت دوستی کات شده

یه دوستی داشتم تا یکم بهش محل میدادم خودشو میگرفت و جواب نمیداد دیگه شخصیتش طوری بود که باید تحقیرش میکردی منم عصاب نداشتم هی بخوام بددهنی کنم،مثلا بهش میگفتم چقد خوبی توو،،میرفت تو قیافه،کات کردم الان اینقد خوشحالم که میگم کاش سه سال پیش کات میکردم

بله حرفاتونم درسته ولی احساس میکنم اون تنها میتونست کنترلم کنه راه راستو بهم نشون بده کلا خوب بود ...

دوستیه دیگ من دوستایی دارم ک یه زمانی اونقدر صمیمی بودیم ک جونمون برا هم در میرفت الان اصلا نمیدونم کجاس 

شرینیشم به همین قهر و آشتیاست اما راه راستو از خدا بخواه ک به جز اون کسی نمیتونه کمکت کنه

نمیدونم من که اصلا نمیرم سمت دوستی کات شده یه دوستی داشتم تا یکم بهش محل میدادم خودشو میگرفت و جوا ...

اتفاقا اینم منم همه کار براش کردم جونمو میدادم براش از ۱۰۰ تا بدیاش یکیشو میگم

حتی سر اون با پسره دعوام شد عکسم پخش شد حتی اونم دد جواب من بهم گفت مگه من بهت گفتم عکستتو بدی 

یکم زبونش تیز بود

اتفاقا اینم منم همه کار براش کردم جونمو میدادم براش از ۱۰۰ تا بدیاش یکیشو میگم حتی سر اون با پسره د ...

بیخیالش پس

عمرتو با دوستای خوب بگذرون

و دور دوستایی که حاشیه سازن و با پسرا لاس میزنن رو خط بکش،،،بزرگتر که بشی خودت متوجه میشی