2777
2789
عنوان

کمکم کنین برگردم ب اون رابطه یا نه

266 بازدید | 26 پست

سلام خانما.نصف شبی ی چیزی زده ب سرم 

اول توضیح بدم ما دوتا دختر رابطه دوستی داشتیم درحد خواهر بودیم یعنی همدیگرو دوست داشتیم 3 سال رابطه دوستیمون بود بعدش بهم خورد بی دلیل دلیلش این بود من جوابشو نمیدادم بی محلی میکردم ولی بخداا نمیدیدم یا پیامش نمیاورد برام از شدت کند بودن اینترنت هرچقدر بهش توضیح میدادم حس میکرد دروغ میگم ولی من تنها کسیو داشتم رفیقم بود تنها پشتو پناهم بود روزی چندبار ب خودم لعنت میفرستم کاش اینجوری نمیشد با دستای خودم خرابش کردم💔

بعد اخرای دوستیمون احساس کردم خیلی سرد رفتار میکنه من نقطه ضعفمم این بود کسی سرد رفتار کنه میزنم سیم اخر بحثمون شد منم هرچی دهنم اومد (خودش بد حرف زد منم در حد اون جوابشو دادم) گفتم البته توهین ب خانواده نه من بد حرف زدم بلاکشم کردم از همه جا پیام بدم میدونم بهم می.رینه بلاکم میکنه احساس میکنم خیلی دلتنگشم دلم میخاد مثل قبل باشیم 15خرداد تموم شد آیا ب نفعمه خودم بش پی بدم؟چیکار کنم اصلا دلم گرفته کلا😞💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک پشت و پناهش بنده خدا باشه همیشه باید دنیال محبت و جلب و توجه بدوعه

اون رابطه هم دیگه مثه قبل نمیشه یچیزی تو روابط هست به نام حرمت اگه از بین بره فاتحه اون رابطه خوندش

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیخی باو🫤🗿 تموم شد دیگع:/

خیلی دوسش داشتم

ینی ما برا همدیگه رفیق صمیمی بودیم همو دوست داشتیم مثلا قول داده بودیم قهر نکنیم نمیدونم چیشد بهم خورد اونم الکی

خیلی دوسش داشتم ینی ما برا همدیگه رفیق صمیمی بودیم همو دوست داشتیم مثلا قول داده بودیم قهر نکنیم نم ...

رفاقت ۶ سالمو با بهترین دوستم که همیشه میگفتم مثل خواهرمه سر هیچی تموم کردم چند سال پیش..به کتفمم نیس🫤🖐🏻

خیلی احساساتی ای🥲😂❤️

احساس میکنم خیلی بچه ای اصلا مهم نیست که حتی صمیمی ترین دوست ادم بزاره بره نمیدونم شایدم من اینجوریم

نه بخدااا اون دوسال ازم بزرگ بود

بخدا هرچی میشد دعوا مینداخت من چندبار غرورمو شکوندم گفتم ببخشید درحالی که اون مقصر بود

بخدا ارزش میدادم

رفاقت ۶ سالمو با بهترین دوستم که همیشه میگفتم مثل خواهرمه سر هیچی تموم کردم چند سال پیش..به کتفمم نی ...

ارههه دقیقا خیلی احساساتیم

خیلی وابستشم اصلا نمیتونم بیخیالش شم

خیلیارو میبینم رفیق صمیمی دارن دلم خون میشه🥲😞

به اعصابتون مسلط باشید یعدش پشیمون نشید خدایی از کنار این دخترای دهه هشتادی باد رد میشه عالم وآدم می ...

بخدا من خیلی جاها جلو خودمو نگه داشتم رلاشونم سر این اخلاق بچگونش کات میکرد چرا آفلاین شدی چرا جوابمو ندادیی

نصف رفیقاش سر این اخلاقش کات کردن

حتی ی رفیق داشت میگفت شخصیتش دو قطبیه

چجوری با یه غریبه اینقد دوست میشید اصلا نمیتونم فقط در خد سلام احوالپرسی اونم تلفنی یا سالی یبار همو ببینیم اگه بشه نمیدونم چرا حوصله رفیق بازی نداشتم هیچ وقت یا صمیمی نشدم