سلام بچه ها اگه کسی که باهاش چند سال بودین و یهو سره ی اتفاقی تو خیابون کتکتون بزنه فحاشی کنه بهتون چیکار میکنین ؟؟؟؟به نظر شما کتک زدن زن امر طبیعیه ؟و اینکه اینم بگم ایشون خوبیم زیاد داره ولی تعادل نداره انگاری بعد من نصفشو ننوشتم خلاصش کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کلا از آدمایی ک اینقدر رو خودشون بی کنترلن خوشم نمیاد
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
نه میگم مثلا شاید تکرار نکنه یا مثلا بهم بگی خب تو چیکار کردی که اون کتکت زده
یه خانومی میشناسمروز عروسیش کتک خورده
برا آبروش نه نگفته
الان ۲۰ ساله هم خودش کتک میخوره هم بچه هاش
مادره یکی از شاگردامه
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
نه اول منو زد کلی بعد کلی خودزنی کرد بعد پرید وسط خیابون
وقتی با همه اینا هنوز دو دلی
من دیگه نظری ندارم