2777
2789
عنوان

اگه کسی که باهاش در ارتباطین تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم داشت خودکشی میکرد

چون تورو زده؟؟

من کلا از آدمایی ک اینقدر رو خودشون بی کنترلن خوشم نمیاد 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه میگم مثلا شاید تکرار نکنه یا مثلا بهم بگی خب تو چیکار کردی که اون کتکت زده 

یه خانومی میشناسم‌روز عروسیش کتک خورده

برا آبروش نه نگفته

الان ۲۰ ساله هم خودش کتک میخوره هم بچه هاش

مادره یکی از شاگردامه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

معلومه که باید ترکش کنی کسی آدمو تو جمع نه تو خلوتم بزنه باید ترکش کرد این وحشی که تو خیابون زده تور ...

واگذارش کردم به بالا سری هر چی باشه من ی زن بودم قانون دنیا بازتاب داره من از درد بدن مسکن میخورم 

دوقطب که چه عرض کنم هزار قطبه 

بعد الان سوال میپرسی ترکش کنی یا نه؟

دلت میخواد با یه بچه تو پله های دادگاه بدویی 

راحت کن خودتو 

اگرم علاقه بینشون خیلی زیاده کمکش کن روان درمانی بشه هر چند دو قطبی درمان نداره فقط کنترل میشه 

نه اول منو زد کلی بعد کلی خودزنی کرد بعد پرید وسط خیابون 

وقتی با همه اینا هنوز دو دلی

من دیگه نظری ندارم

تاپیکای این کاربر اشکمو در اورد این اولیشه بخون بفهمی ادمی که کتکت میزنه عملا هیچ خوبی نداره هیچیییی ...

حال منو میدیدی وحشتناک تر بود نمی‌دونم چیکار کرده نمیتونمم بگم تو تاپیک کاملشو