2777
2789

بچها من سه ماه میشه هیدروژن تراپی و کراتین کردم 

ماه اول خوب بود ولی الان موهام به شدت خشک شده   ساقه موهام همش گره میخوره خشک خشک شده 

با اینکه شامپو  مخصوص سشوار و ماسک  هم میزنم ..

برای شما اینطوری نشده ؟

چیکار کنم 😥😭

نه ...روغن ارگان میزنم 

قبل حموم روغن زیتون مخصوص مو کلی میزنم بعد حموم میرم 

مارک نرم کننده هم عوض کن 

مرتب با شامپو فری سولفات حموم نرو 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اکثرا اینجوری میشه گلم خواهرزاده همسرم کراتین کاره میگفت اصلا خوب نیست واقعا موها داغون میشه فقط برا چند روز خوبع کم پیش میاد یکی موهاش خوب شه همون اتوی داغی ک میکشن روموهات داغون میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرا اینجوری میشه گلم خواهرزاده همسرم کراتین کاره میگفت اصلا خوب نیست واقعا موها داغون میشه فقط برا ...

به شدت پشیمونم از کارم 😔😔😔کلی هزینه و ریزش موی شدید 

فک میکردم واقعا مثل اولش میمونه 

به شدت پشیمونم از کارم 😔😔😔کلی هزینه و ریزش موی شدید  فک میکردم واقعا مثل اولش میمونه

یه دکتر پوست و مو برو حتما یه شامپویی دارویی چیزی بده تقویت شه زودتر بهشون برس ک بیشتر آسیب نبینن