پنج شنبه تولد بچه خواهرمه ، دیشب خواهرم زنگ زد بهش دعوتش کرد، امشب گفت من نمیام و قهر کرد، دیروزم بابام بعد عمری اومده بود خونمون طفلی نوبت دکتر داشت این دو سه ساعت فقط باد کرده بود منم دیگه طاقت نیاوردم تاپیکای قبلما ببینی متوجه میشی چه قدر بدبختی میکشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پنج شنبه تولد بچه خواهرمه ، دیشب خواهرم زنگ زد بهش دعوتش کرد، امشب گفت من نمیام و قهر کرد، دیروزم با ...
چقدر اخلاق شوهرت مث بابامههههه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یه دختر دارم مادرم هفت ماهه فوت کرده یه بایای بدبخت و افسرده دارم به کی بگم؟
خدا رحمتش کنه
عزاداری اینجوری کتکت میزنه؟؟؟
ببین کار و خونه داری جدا شو بچتم بیار پیش خودت
من تو ۲۲ سالگی افسردم با ی آینده داغون و نا معلوم متنفرم از مردا حالم از ازدواج بهم میخوره نز بچت مث من بشه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
از روزی که مادرم فوت کرد خون به جیگرم کرده الهی خدا لعنتش کنه هر روزم گریست بچم طفلی داغون شده از دس ...
درک میکنم چن سالس