2777
2789

بیس روزه به شوهرم میگم بریم یه پرده برای آشپزخونه توری معمولی بگیریم ۱۵۰ اینا فک میکردم رفتیم ۱۵۰ داش رنگ توسی نداشت همه شیری وسفید چرک اینا رفتیم یه مغازه آویزون بود یه پرده توسی بود گفتم این قیمت چند تا متراژ گفتیم گفت ۶۵۰ میشه واای شوهرم پیش فروشنده کلیییی منو فوش داد آبروم رفت چشام پر شد اومدم بیرون باز کلی حرف بارم کرد رفت تو ۱۵۰ بیعانه داد گفت برا فردا آماده اس. ... تو راه هم هر چی از دهنش دراومد بخاطر دوقرون بهم گفتم الانم مونده گفت نمیدم روم نمیشه به یارو بگم نمیخام تا ندوزه

من جات باشم هرچی از دهنم درمیاد به شوهر میگم بعدم میگم به جهنم که نمیگیری خودت برو هر گوهی میخوای بخور

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا برا خونه اونه ها میخواستی از صبح تا شب کار کنی برا خونه شوهرت پرده بخری؟؟؟؟؟ وظیفه خودشه بدرک اصلا نگیره شما چرا فش بخوری والا من همسرم اینجور کنه میشورم پهنش میکنم شما خیلی رو دادی خیلیاااااااا

خاک تو سر شوهرت که برا چندر غاز اینجوری کرده و زنشو خارو خفیف کرده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب عزیزم وقتی دست شوهرت خالی بود نمیخریدی من بعد پنج سال تازه یه پرده خریدم برا خونه چون شوهرم دستش تنگ بود واقعا 

ولی خب جلو فروشنده کارش خیلی بد بوده 

امروزم پدر شوهرم جلوی ما مادرشوهرمو دعوا کرد و سرش داد زد انقدر گریه کرد بنده خدا با ۵۵ سال سن 😪

عزیزم شاید نداره. من کهشاغلم ولی شوهرم بازم سر هر چیزی کلی فحشم میده. دیگه قسمت ما همینه . مطمئن باش ...

به مامان من بعد ۲۰ سال نداده

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

وای من با شوهرم رفتیم فروشگاه اون رفت چند تا شکلات برداشت روش نوشته بود ۴۵۰

من فکر کردم ۴۵۰تومن شده 

آخه خدایی خیلی کم بود نمی‌خورد این قیمتش 

جلو همه گفتم این چیه بزارش سر جاش۴۵۰ نمی ارزه اصلا 

اونم گذاشت سر جاش اومدیم خونه گفت دیدی سر چند تا شکلات آبرومو بردی جلو همه 😂😂کلی دلم سوخت واقعا زشته تازه به رفتار زشت خودم پی بردم 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....