2777
2789

ممنون میشه منو هم راهنمایی کنید

چه کارایی کردین چی خوردیت

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم چند ماه تا جایی ک میشد گرمیجات نخوردیم.بیشتر چیزای سرد و لبنیات و سبزیجات خوردیم.

دخولت عمیق نباشه.

هرچی از روز تخمک گذاریت دورتر اقدام کنی بهتره.مثلا روزای اول بعد از پریود بهتره.بعد ک نزدیک تخمک گذاریت شد اقدام نکن.روز تخمک گذاری احتمال پسر شدن بسیار زیاده.

هرچی اسپرم ضعیف تر باشه اختمال دختر شدن بیشتره.ینی مثلا دو سه روز پشت هم همسرت ارضا بشه و روز سوم اقدام کنید ک اسپرم ضعیف باشه

و اینک قبل اقدام هردوتون دوش اب گرم بگیرید.گرما اسپرم پسر رو از بین میبره

برا دختردار شدن میگن خانوم ارضا نشه بهتره

حالا بازم خودت تحقیق کن من اینارو تو نت خونده بودم.ایشالا خواست دلت و صلاح خدا یکی باشه برات

اینو تو ی تاپیک دیگم گفتم اینجام کپی کنم

به نطر من بسپار به خدا اگه مصلحت باشه دختر بشه ولی در مورد جنسیت دحتر یا پسر شدن دکتر نرید یه نوع دخالت توی کار خداست که ممکنه بعدا به مشکل بخوریم درسته دختر شیرینه و دلبره ولی از خدا بخواهش اما اصرار نکن در مورد پسر هم همین طور